Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ti milyen márkájú...

Lányok, nők, ti milyen márkájú/árkategóriás fehérneműket vásároltok leginkább? Melltartóból minden nap másikat viseltek, vagy esetleg több napig is hordtok egyet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
márkátlan,olcsó fehérneműket szoktam vásárolni,1500forintos melltartó,400 ft-os alsónemű,nekem erre telik,mivel 2 melltartóm van így megesik hogy 3-4 napig ugyan abban vagyok,de bugyit minden nap váltok
2012. jan. 25. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is olcsó fehérneműket szoktam venni. :) Bugyikat főleg a kínaiban veszek, néha Tescoban, ha van leárazás. Ott is lehet szépeket, igényeseket kapni.

Melltartót mostanában a Tescoban veszek. Nagy melleim vannak (DD/E), ritkán kapok magamra kényelmes, jól tartó melltartót - de rájöttem, hogy a T.-ban már egész olcsón is lehet csinos, nagy méretű melltartót kapni, aminek nagyon örülök. :)

Egyébként bugyiban nyilván naponta tisztát veszek (sőt, én éjszakára és nappalra is másikat húzok, így kb. 12 órát vagyok egy bugyiban... valahogy így szoktam meg. :D). A melltartómat általában hétvégén mosom. Ha van rá lehetőségem, cserélgetem hétközben; most sajnos úgy alakult, hogy csak egy kényelmes melltartóm van, amit mindennap szívesen hordok. Egyszerűen mindig elvadásszák előlem a megfelelőt, mikor vásárolni megyek. Már hetek óta pályázok egy újra. :D Szóval addig meg több napig is rajtam van ugyanez.

2012. jan. 25. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak leárazáson veszek fehérneműt,általában a Tezenisben vagy a Women Secretben.Több napig is hordok egy melltartót.

21/L

2012. jan. 25. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Kínaiban veszek bugyikat 350-400 ft-ért, melltartókat szintén 500-600 ft-ért.

Melltartót nem cserélem le minden nap, bugyit igen.

2012. jan. 25. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én általában Tezenisben, Intimissimiben vásárolok és mióta bejött az orszákba azóta a Baci Lingerie-ben, de van Triumph, Women's Secret, H&M és New Yorker fehérneműm is. Bugyit én is másikat veszek nappalra és éjszakára, sőt aznap amikor edzeni megyek, akkor edzés után is másikat veszek fel. Mániám, hogy csak a melltartóhoz illő bugyit vegyek, ezért egy melltartóhoz 3-4 bugyim van. Bár nem szoktam 4-5 napig ugyanazt a melltartót hordani, mert nagyon sok van, több tíz, minden színben így minden felsőmhöz tudok másikat venni, és az alapdarabokból (fehér/fekete/nude egyszínű) is több van. De persze volt már, hogy annyira imádtam egy melltartómat, hogy legszívesebben le sem vettem volna, olyankor több napig is rajtam volt. Ezeket a rigolyákat anyukámtól "tanultam" amúgy, ő is ugyanilyen ebből a szempontból, mint én. 19/L
2012. jan. 25. 19:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak! :)

Jöhetnek még! :)

2012. jan. 25. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Én minden nap tiszta melltartót húzok, és eléggé megdöbbentem azon, hogy ez ennyire nem általános :O

Egyébként olcsó fehérneműim vannak, általában a Tezenis leárazáson szoktam bevásárolni nagyobb tételben :)

2012. jan. 25. 23:13
 8/8 anonim válasza:

Én olcsóbb fehérneműket vásárolok általában. Gyakran kínaiból,de ott is lehet nagyon szépeket venni...

Bugyit minden nap cserélek,melltartót 2 napig hordok.:)

2012. júl. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!