Fizika házi help?
Figyelt kérdés
1. Hogyan kell sorosan kapcsolni az elektromos fogyasztókat?
2. Mit tudunk a sorosan kapcsolt fogyasztókon átfolyó áram erősségéről?
3. Hogyan kell párhuzamosan kapcsolni az elektromos fogyasztókat?
4. Hogyan kapcsoljuk az ampermérőt, ha a fogyasztón átfolyó áram erősségét akarjuk megnézni?
5. Párhuzamos kapcsolás esetén milyen kapcsolat van a főágban és a mellékágban folyó áramok erőssége között?
Tudom benne van a könyvben de én nem találtam, előre is köszönöm a segítséget:)
2018. szept. 27. 19:13
1/5 anonim válasza:
Így van, benne van a könyvben. Keresgélj tovább!
2/5 A kérdező kommentje:
Ez az oldal arra van hogy segítsenek és nem arra hogy beszólogas, én csak segítséget kértem és nem azt kértem hogy parasztkodj
2018. szept. 27. 19:21
3/5 anonim válasza:
Nem, nem segítségét kérték, hanem hogy csináljunk meg helyetted egy olyan házit, amit érteni sem kell, csak elméleti kérdésekre kikeresni a tankönyvből a választ!
4/5 Fizikakedvelő válasza:
Nem parasztokodott! Te vagy itt a bunkó! Segítségkérés,igen. Segített abban,hogy ez tananyag.
5/5 anonim válasza:
2. A sorosan kapcsolt fogyasztókon átfolyó áramerősségek egyenlőek
4. Az ampermérőt sorosan kapcsoljuk a fogyasztóval
5. A mellékágakban folyó áramerősségek összege egyenlő lesz a főágban folyó áramerősségével.
1.3. tényleg alapfogalom. Nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!