Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Minek tanuljak tovabb ilyen...

Minek tanuljak tovabb ilyen tantargyakhoz van erzekem es ilyesmik erdekelnek?

Figyelt kérdés

Irodalmat rettento konnyen tanulom es szeretem is. Ebbol 5-os vagyok

Angollal is ugyan igy vagyok. Ebbol is otos vagyok

Ezt a kettot szeretnem duplazni erettsegin.

Emberekkel szeretnek mindenkeppen foglalkozni.. Szeretem a gyerekeket es az idoseket is.

Szeretek utazni, es nem birom a monotonitast .

Szeretem a valtozatossagot , es erdekel hogy az emberek mit miert csinalnak.. szeretem megfejteni oket.

Hobbim az enekles es a fozes, sutes.

Erdekelnek a betegsegek.. folyton kutatom hogy milyen betegsegnek milyen tunetei vannak :D ami lehet betegesen hangzik , de tenyleg erdekel.

Igazabol tantargyak kozul egyedul a matek az ami nem igazan megy.. ebbol 2-3as vagyok...illetve a kemia..

De furcsamod a bioszt meg imadom.. :)

Jovo honapban nyelvvizsgazom , es erettsegin semmibol nem tervezek emeltezni mert inkabb a biztosra mennek..

Szerintetek ezek alapjan mi az a szak ami nekem valo lenne?

En nem tudok donteni.. nagyon sokminden erdekel...

Koszi

19/L

2015. okt. 18. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

10# én nem csináltam emeltet, és 385 pontom lett(volt egy nyelvvizsgam, kitűnő bizi es érettségi)

attól függ hova akarsz menni. ha 350+ pontos helyekre érdemes emeltezni. de olyan helyeken ahol minimum pont szokott lenni, nem szükséges sztem.

2015. okt. 18. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
pszichológusnak viszont 2 emelt is kell.. oda Jó a biosz érettségi is:))
2015. okt. 18. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell két emelt pszichológiára... Csak egy.
2015. okt. 18. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
de kb 420 pontot hogy a rakba ersz el emelt nélkül??
2015. okt. 18. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Én abba kötöttem bele, milyen szavakat használsz. Az, hogy "kell", azt jelenti, hogy muszáj, kötelező, nem pedig azt, hogy ajánlott, érdemes. Ne vezessük már félre a kérdezőt vagy bárkit, aki innen tájékozódik. Nem kell két emelt. Egy kell. Az, hogy 420 pontot csak két emelttel lehet elérni, nagyon nem igaz. De mindegy.
2015. okt. 18. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:
esetleg ha már úgyis kint akarsz élni, nem gondolkodtál abban, hogy kint végezd el az egyetemet? és akkor már eleve nem kéne akkreditáltatni a végzettséged.
2015. okt. 18. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, amit uttsó írt, Skóciában pl. nincs tandíj, vagy érdemes valami kisebb városban (és nem Londonban) keresgélni, ahol olcsóbb a képzés és a megélhetés is.
2015. okt. 18. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!