Minek tanuljak tovabb ilyen tantargyakhoz van erzekem es ilyesmik erdekelnek?
Irodalmat rettento konnyen tanulom es szeretem is. Ebbol 5-os vagyok
Angollal is ugyan igy vagyok. Ebbol is otos vagyok
Ezt a kettot szeretnem duplazni erettsegin.
Emberekkel szeretnek mindenkeppen foglalkozni.. Szeretem a gyerekeket es az idoseket is.
Szeretek utazni, es nem birom a monotonitast .
Szeretem a valtozatossagot , es erdekel hogy az emberek mit miert csinalnak.. szeretem megfejteni oket.
Hobbim az enekles es a fozes, sutes.
Erdekelnek a betegsegek.. folyton kutatom hogy milyen betegsegnek milyen tunetei vannak :D ami lehet betegesen hangzik , de tenyleg erdekel.
Igazabol tantargyak kozul egyedul a matek az ami nem igazan megy.. ebbol 2-3as vagyok...illetve a kemia..
De furcsamod a bioszt meg imadom.. :)
Jovo honapban nyelvvizsgazom , es erettsegin semmibol nem tervezek emeltezni mert inkabb a biztosra mennek..
Szerintetek ezek alapjan mi az a szak ami nekem valo lenne?
En nem tudok donteni.. nagyon sokminden erdekel...
Koszi
19/L
10# én nem csináltam emeltet, és 385 pontom lett(volt egy nyelvvizsgam, kitűnő bizi es érettségi)
attól függ hova akarsz menni. ha 350+ pontos helyekre érdemes emeltezni. de olyan helyeken ahol minimum pont szokott lenni, nem szükséges sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!