Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nagyon gyenge vagyok MATEKBÓL!...

Nagyon gyenge vagyok MATEKBÓL! Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Jártam/ok tanárhoz, leültek már velem, magyarázzák de nem megy. Sehogy se a kérdést se birom felfogni a legtöbb esetbe. Van benne valami hogy totál nem édekel a matek és nem is fog sose izgatni, de mivel itt az éretségi a nyakamon valamit kikéne találnom! Segiteni tud valaki? Javaslat, tippek.
2010. márc. 15. 18:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
11:08-nak tényleg könnyű összeszedni a 2t. Gyakorlással meg lehet tanulni kiszámolni a háromszög területét, főleg akkor ha használhatod az életmentő kis könyvecskét:):P
2010. márc. 16. 13:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja a iskönyel könnyebb...! De igy még nehezebb ha másra is kell tanulni :S ...(matek, irodalom, nyelv, német, info) :D kcisit nehezebb!
2010. márc. 16. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Fontos az időbeosztás!Ha normálisan be tudod osztani az idődet, akkor mindenre lesz időd, de ha fontos neked az érettségi.
2010. márc. 16. 20:15
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Elég szomorú dolog ha az ember egy háromszög területét sem képes kiszámolni 18 éves fejjel!

Matek és fizika nélkül nem ilyen lenne az élet mint amilyen, de egy XY költő léte nem sok hasznot hoz az emberiségnek.

Ezt kellene beleverni az emberekbe, és akkor nem az lenne hogy a diákok fele épphogy megkapja a 2-est.

2010. márc. 16. 22:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
IGaz előzőnek: AZ életben nagyon fontos lesz számomra a logaritmusok kiszámítása, na meg majd a boltban viéte formulákat használok a kókusz tömegének kiszámítására!
2010. márc. 16. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
utolsó előtti.. te mindenből olyan jó vagy? nincs olyan dolog amit kevésbé tudsz felfogni?:O vagy nem megy annyira?..
2010. márc. 17. 19:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Ám télleg ugy mondja, mintha mindent tudna :S
2010. márc. 18. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki azon gondolkozik, hogy megvizsgáltassa-e magát diszkalkuliára, az menjen el, és ne szenvedjen!

Bár az is igaz, hogy őket is meg lehet tanítani számolni, és bevezethetők a geometriába. Többet nem nagyon lehet elvárni tőlük. Ezt is csak speciális oktatás keretében.

2010. márc. 19. 21:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Ám a matektanárom adott egy jo tippet :D ...lehet hogy másnak is beválik! (bár borzasztó már szinte, hogy ennyire gyér az osztály és én is matekbol..na de mind1)

Azt mondta, hogy legalább 3 féle matek dolgot tanuljuk meg de azt jol (pl: függvények...stb) és az elejéböl is összetunk szerezni pár pontot igy lehet hogy már jo is lessz :D remélem :S :) :D

2010. márc. 19. 23:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt mondtam..:P a típus feladatokat kell begyakorolni, amik biztosan benne lesznek az érettségibe:)
2010. márc. 20. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!