Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matekból fel vagyok mentve de...

Matekból fel vagyok mentve de akarok érettségizni lehet? ( mert meg tudnám csinálni )

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek vagy felmentve? A diszkalkulia is komoly betegség, csak az olyanok mint te viccet csinálnak belőle. Annyira bírom az ilyen "lusta vagyok matekot tanulni ezért felmentetem magam" típusú embereket...

A kérdésedre a válasz: igen, akkor is érettségizhetsz belőle.

2011. aug. 6. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként igen ezt én is bírom.

Egy diszlexiás, diszgráfiás és egy diszkalkuláns is le udja rakni az érettségit 4-es 5-össel.

Tapasztalatból beszélek.

Jah és a kérdező kérdésére a válasz igen csak ugyan úgy kell jelentkezni mint a többinél.

2011. aug. 6. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
a válasz nem, nem érettségizhetsz így! csak akkor ha megszerzed az évvégi jegyeket is! tehát először vizsgáznod kell , 10, 11, 12-ből és ha mind sikerült, akkor érettségizhetsz is belőle.
2011. aug. 6. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
de az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy amikor 3-2 lett a dogám a tanár beírta a naplóba csak év végén az fm került be és így kb 3-6 jegy lett évente visszamenőleg nem bír lezárni ?
2011. aug. 6. 21:08
 5/5 anonim válasza:

én úgy tudom, kell hozzá bizonyos óraszám is. engem ezért nem engedtek angolból érettségizni.

21/n

2011. aug. 7. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!