A BGF-en a turizmus-vendéglátás szakot meg tudja csinálni valaki, ha középiskolában csak 3as volt matekból?
Gondolom nem sokban más a matek ott, mint nálunk (HFF). Hát én cska azt tudom mondani, hogy ha ennyire nehzen ment a matek a gimiben, itt is szenvedni fogsz, mert ugyan relatíve nem olyan bonyolult az anyag, de elég sűrítve és gyorsan adják le és a diákok 99,999%-a sz@rik abba, hogy év közben gyakoroljon. De ha jó tanárt kapsz és órák után otthon hajlandó leszel foglalkozni vele és találsz 1-2 nálad okosabbat, akik jobban értik, nem nehéz megcsinálni.
1. félévben analízis van (deriválás-integrálás-függvényvizsgálat) Messze nem nehéz, csak ha zh előtti nap ülsz neki, persze hogy szívsz vele, mint a torkosborz. Szorgalom kérdése az egész.
Most 2. félévben valószínűségszámítás van, az se egy atomfizika, csak én se sokat foglalkoztam vele és most kissé szenvedős, hogy valamennyi rutinom legyen a feladatokban, de gyakorlás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!