Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnál segíteni lefordítani...

Tudnál segíteni lefordítani nekem németre?

Figyelt kérdés

csak az írjon lécci,aki tényleg tud németül.A mondatok:

Klaus az utcán sok embert látott.

ők találtan egy padot,és ráültek.

Egy gyerek kólát kapott az anyukájától.

A barátaink felálltak,nekik már menniük kellett,nem volt több idejük.

A szomszédom Spanyolban töltötte a szabadságát.

Kata tegnap megismerte Gergőt.

Az elárusítónő lemérte a krumplit.

A tej gyorsan megromlott.

Az útkereszteződésnél térjen le jobbra.

Szálljon be a villamosba,a második megálló a mozi.

Ne maradj sokáig!

+kéne egy egyoldalas fogalmazás Angliáról.aki tud,lécci segítsen,jan. 15.-ére kéne.az életemet mentenéd meg vele.jah és ha sok a szabadidőd,van még sok,amit meg kéne csinálnom :D

2010. jan. 3. 19:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Má' bocsáss meg, de használd egy kicsit a netet, mellesleg, ha mi mondjuk meg neked a megoldásokat, soha a büdös életbe nem fogod megtanulni. Minek nézel te minket? Aki helyetted dolgozik?

"kéne egy egyoldalas fogalmazás Angliáról." Jhaaaj...ott a google b.zdmeg! Beírod, hogy Anglia, aztán keresgess!

"jah és ha sok a szabadidőd,van még sok,amit meg kéne csinálnom :D" Nehogy má' minket csicskáztass. Hogy nem sül le a pofádról a bőr b.szki!

Az ilyen emberekből lesz majd a munkanélküli, mert azt várja, hogy majd helyette más ember megcsinálja az ő dolgát, hát húzd le magad a WC-n, de gyorsan!

Amúgy szerinted helyettem valaki megcsinálta a feladataimat? A Nagy lóf.aszt!!

Ájjá neki tanulni b.zdmeg!!!

17/L

2010. jan. 3. 19:28
 2/18 anonim ***** válasza:

[link]

Próbálkozz itt, csodákra képes ;)

2010. jan. 3. 19:28
 3/18 anonim ***** válasza:
csatlakoznám az első véleményezőhöz...szánalmas már hogy ilyeneket be mer írni valaki...most mi lenne ha én beraknám a egyetemen tanult gazdasági matek példákat, hogy "valaki oldja má' meg" ...
2010. jan. 3. 19:30
 4/18 A kérdező kommentje:

1. válaszoló,szánlak.hidd el én neki állnák,csak emellett má megírtam egy foglmazást,5 oldal házit....úgyhogy.....amúgy én csak azt kértem könnyítsétek meg egy kicsit a dolgomat,és menj a p.csába,én normális választ kértem,úgyhogy fogbe az arcod léccives te gödíny-ez csak úgy jött :/

2. válaszoló,azért köszi :D

ez még jóljöhet

2010. jan. 3. 19:35
 5/18 A kérdező kommentje:
és 3.válaszoló,nyugodtan.szabad országban élünk....
2010. jan. 3. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok!

Jhúúúúhj! Hát majdnem megsajnáltalak! Mindjárt én is elkezdek itt nyafogni, hogy mennyi dogát írunk, mennyit kell tanulnunk meg, hogy mennyit felelünk!

Gondolom ezeket a feladatokat szünet előtt adták fel, hogy szünetbe csináld meg! Nem most kéne nekiállni, az utolsó pillanatban! Aztán itt nyafogsz össze-vissza, hogy "jahjhh! nem tudom ezeket megcsinálni! Segítsetek!!"

Az még oké, lenne, ha 1-2 mondatot segítsünk lefordítani, de, hogy az egész szöveget mi fordítsuk le, meg még Angliáról is írjunk neked egy fogalmazást + a többi feladatról nem is beszélve... hát... egy kicsit má' pofátlanság!

2010. jan. 3. 19:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Mellesleg húzzá' te a p.csába! Ha annyira meg akarnád csinálni nem itt nyafognál!
2010. jan. 3. 19:45
 8/18 A kérdező kommentje:
Ok.Írok ki még egy kérdést,az remélem tetszeni fog :/
2010. jan. 3. 19:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Annyi kérdést írsz ki, amennyit akarsz! Sajnos nem tudok segíteni, illetve nem akarok! Részemről a téma lezárva!
2010. jan. 3. 19:51
 10/18 A kérdező kommentje:
tudod mit?lesz.rom!aki lefordítja vmelyik mondatot-1 is elég,nagyon megköszönöm,ha nem akk megküzdök vele én!márminta német házival.
2010. jan. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!