Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » 9. osztályba miért kell...

9. osztályba miért kell tanulni kémiát és földrajzot?

Figyelt kérdés
Engem a kémia és a földrajz egyáltalán nem érdekel.Na jó azért a földrajz az egy kicsit érdekesebb.De azt nem értem hogy ha informatikus leszek akkor minek kell tanulni ezeket.Földrajzból és kémiából nem is lesz érettségi.Ezért nekem nagyon jól megfelel a 3-mas év végén ezekből.Csak az érettségis tárgyakból fogok tanulni.Föcit és Kémiát meg puskázom meg néhányszor elolvasom a könyvet és kész.Szerintetek jó lesz ez így?

2013. nov. 18. 21:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Informatikával el fogok tudni helyezkedni mert mindig lesz jövője ahogy fejlődik a technológia.
2013. nov. 19. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak tudod rengeteg az informatikus. Most 9. es vagy, amire egyetemig eljutsz már édes kevés lesz az, hogy a középiskolában sokat ült a gép előtt és tulajdonképpen kockult egész nap. Mindig kell majd valami plusz. Ha ott lesz egy rakás ember egyenlő informatikai tudással szerinted mi alapján fognak dönteni ? Olyan nincs, hogy "csak" informatikával, akkor már vmi gazdasági, mérnöki informatikai extra kellene még.
2013. nov. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!