Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan szokjak le az állandó...

Hogyan szokjak le az állandó számítógépezésről és keményen ráállni a tanulásra?

Figyelt kérdés

9.-be járok.3-kor érek haza..Azonnal beülök a gép elé..msn+játékok meg egyéb nyalánkságok.

És nem tudom rávenni magam hogy tanuljak..Leszeretnék szokni a gépről..de nem tudok..És tanulni szeretnék..

Sok 1-esem van..Anyámék a feléről sem tudnak.Mindig mondják h ne gépezzek..és h tanuljak..Én mindig átvágom őket..Lassan küldik ki a bukásveszély értesítőket...nem tudom h fogm odadni az ellenörzőm..:S

Szal mit tegyek h leszokjak és h rááljak a tanulásra?

14/F

2009. nov. 5. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni ha tanunom kell, hogy a tápkábelt odaadom apámnak/anyámnak hogy rakja el előlem 2-3 órára. Annyi idő alatt a legtöbb dolgomat megcsinálom és ha hamarabb végzek, akkor olvasgatok, művelem magam. Ajánlom neked is és legyél őszintébb a szülőkkel mert engem kegyetlenül leb@sztak hasonló korszakomban és szituációban. Tanulj, mert fáj nézni, ahogy a sok ember elvesztegeti a tehetségét a kockulással, pedig látni rajtuk, hogy többre vinnék :(
2009. nov. 5. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a szobádban van a gép, akkor vidd ki onnan. Ha nekem a szobámban lenne szerintem én se tudnék rendesen tanulni, mert be lenne kapcsolva. Ha a kitelepítés nem megoldható, akkor amit az előző írt. Vagy átmész egy másik szobába, ahol nincs gép/tv és ott állsz neki tanulni.
2009. nov. 5. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Miután hazaértél, egyél valamit, mosd meg az arcodat, és ne kapcsold be a gépet, amíg nem végeztél! Lehetőleg ne abban a szobában üljél le, ahol a gép van, vagy takard le addig a képernyőt!
2009. nov. 5. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Probálok kigyogyulni..:S:S
2009. nov. 5. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is gépfüggő vagyok sajnos, csak nekem annyiból más, hogy én mindig előbb megtanulom amit kell, és csak aztán megyek a netre... Ki lehet bírni szerintem. Ja, és gyorsabban is tanulok, ha tudom, hogy csak akkor lesz gépezés, ha előbb megtanultam.

Szüleidnek ne mondd ezt el, mondd, hogy nem nagyon ment az anyag ebben a félévben, de próbálsz segítséget kérni a tanároktól, és kijavítod.

2009. nov. 6. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne vard meg, mig a postas meghozza az ertesitot. Mondd el a szuleidnek, hogy bukasra allsz es segitsegre van szukseged. Egy fuzetet vezess be hazifeladat-fuzetnek. Irj fel benne minden irasbeli hazit es megtanulandot. Ha hazaersz tarts fel ora szunetet, de ne a gep vagy tv elott. Utana ulj le, orankent tarts 10 perc szunetet. Ha vegeztel, ellenorizd le, hogy mindent megcsinaltal ami fel volt irva. Esetleg megkerheted a szuleidet, hogy nezzek at, vagy kerdezzek ki. Ha latjak rajtad az igyekezetet, akkor nem fognak megbuntetni amiert eltitkoltad az egyeseket.
2009. nov. 6. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
kellő akarat és elszántság a kulcs.Lebegjen szemed előtt a rövid ill. hosszú távú cél,hogy mért is tanulsz.
2009. nov. 6. 22:48
 8/8 anonim válasza:
Szerintem az jó ötlet, hogy kiviszed a szobából a telefont esetleg táblagépet és ha nagyon muszáj a monitort is.
2018. febr. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!