Hogyan szánjam rá magam a tanulásra? Ez így nem ok.
Szóval az van,hogy közelednek a dolgozatok,és az a baj,hogy nem tudom rászánni magam a tanulásra...Reggel a suliban még jól beosztom az időmet a tanulásra,eltervezem,hogy hogy lesz délután,de egyszer csak,mikor hazaérek MINDEN meghiúsul.Leülök a gép elé,elkezdek mindenféle sz*rt csinálni,és 21 óra van,és még semmit se tanultam!!! Valamikor meg az van,hogy áh,majd holnap átnézem,aztán a holnapból semmi sem lesz.Semmi sem motivál..=( amúgy nem is kéne sokat tanulni,meg jó képességű vagyok,szóval hamar elsajátítanám,de rászánni egyáltalán nem tudom magam,ha meg igen,akkor valósziínű,hogy elkalandozok máshova,elkezdek gondolkodni azon,hogy mit fogok csinálni a szünetben...=((
Nos?
szia!
azért írtam ki a kérdést,hogy tanácsokat kapjak,vagy mások hibájából tanuljak,ezért remélem mindeki lefog pontozni téged,ahogyan én is!
Nyugodtan pontozz le, hidd el, nem zavar:)
Írhattam volna azt is, hogy hazaért, eszel és utána leülsz megtanulni amit meg kell, utána meg gépezel. De valószínüleg ha eddig erre magadtól nem jöttél rá, hogy a tanuláshoz az kell, hogy leülj a könyved és a füzeted elé, akkor az baj. Ehhez nincsen különleges recept. Én most járok esti gimnáziumba, és kifejezetten szeretek tanulni. Nem sajnálom rá az időt. A gépezés harmadlagos, hisz azért nem kapok semmit, max. fejfájást:)
alakíts ki magadnak egy saját rendszert, szokásokat. Ne kelljen tervezned, hanem legyen természetes, hogy hazaérsz, és megtanulsz mindent. Hamar elfog telni ez a félév és itt a nyári szünet. Sőt, most a téli szünet van itt. Adjon az erőt ahhoz, hogy mindent megtanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!