Mennyi időt szánsz egy nap a tanulásra?
gimi alatt nem tanultam otthon, csak figyeltem az órán és a lényeget jegyzeteltem. doga előtt átolvastam az anyagrészt. (4,5 átlag az uccsó két évben)
fősuli alatt rájöttem hogy ez ide kevés lesz, úgyhogy inden nap rászántam 1-2 órát, vizsgaidőszak környékén meg napi 8-10-et (4-es átlag)
most felnőttfejjel belekezdtem a jogi egyetembe. hááááát... napi 5-6 órát tanulok és még nincs vizsgaidőszak se :S nemtom akkor mi lesz.
általánosba semmit gimibe semmit...3-3,5 átlag mindig megvolt minimum...
most fősuli:hát inkább gyakorlati a dolog és ha bejárnék orára akkor tudnám mit kell csinálni de sajna melozok is és valahogy mindig fedik egymást a dolgok...:S
végülis beszereztem egy könyvet(web-programozoi szakon vagyok)szal most abbol tanulok heti pár orát...de olyanok mint a szakmai angol...nos csak vizsga elött kinyomtatom, persze nemmindig sikerül az egészet átolvasnom de valahogy mindig átesek..:D
mákos vagyok ennyi!sok függ a szerencsétől de neked ajánlom a tanulást!!!ne légy olyan hülyegyerek mint én:D
gimiben kb. 10 perc / nap
egyetemen vizsgaidőszakban kb. 12 óra /nap, ha nincs vizsga akkor szinén 0.
19/F
Most fogok majd érettségizni.
Az érettségi tárgyakat komolyan veszem, azokra elég sokat készülök. Mivel én elég nehezen tanulok, nehezen jegyzem meg a dolgokat, elég sok idő elmegy rá (több óra). :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!