E-felvi kérdés, nagyon fontos?
szóval hogy tudom bejelölni és megadni hogy én pl a fizikát akarom természettudomány ttárgyként számíttatni de infóból érettségiztem és az a felvitárgyam ?
illetve hogy kell megadni h melyik pontszámítást akarom ?
csak olyan hihetetlennek tűnik h minden egyes diáknak végig nézik a bizijét és megállapítják melyik a legjobb neki :D
ez biztos így van?:D olyan fura:P
köszönöm :)
de akkor miért létezik olyan kérvénylap amin be lehet vallani h milyen jegyeid voltak 11-12ben és melyik természettudományi ttárgyat akarod beszámmíttatni HA ez a dolguk ?:P
link : [link]
Csak úgy megjegyezném, hogy más is azt mondta h júli 10-ig kell beküldeni, és nem kell paráznod..csak te nem hitted el és megint hisztiztél. De azért köszönd csak meg egy vkinek :DD
Mellesleg tárgyfelvételnél el fogsz jövőre végezni, már ha felvesznek.
És jó tanács, hogy ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, akkor nem lesz hiszti..és olvass a sorok között.
köszönöm nektek is!!!!!!!!!!!!
de valaki akkor az utolsó kérdésemet megválaszolná még?
tehát ha feltöltöttem az érettségi és 11-12es bizonyítványaimat e-felvin, akkor kész vagyok?
nem kell semmi kérvényt írnom vagy e-mailt írnom, hogy nekem a fizikát vegyék természettudományos tantárgyként ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!