E-felvi kérdés, nagyon fontos?
szóval hogy tudom bejelölni és megadni hogy én pl a fizikát akarom természettudomány ttárgyként számíttatni de infóból érettségiztem és az a felvitárgyam ?
illetve hogy kell megadni h melyik pontszámítást akarom ?
és hová kell feltölteni a 11-12es bizonyítvány másolatát illetve az érettségi bizonyítványt ?
felvételi feltétele v a jelentkezéshez csatolt dokumentumokhoz ?
KÖSZÖNÖM nagyon fontos
Pontszámítás: Itt mindenképp a neked kedvezőbbet veszik figyelembe, ezt neked megadnod nem kell (és nem is lehet).
Középiskolai jegyek: Felvi kérvénytárban lévő kérvényt kell kitöltened és elküldeni postán:
(tudom, hogy e-felvételi, de ha jól tudom, ezt csak postán lehet elküldeni, nekem is így volt tavaly)
Érettségi bizonyítványt (és az esetleges tanúsítványokat) csak feltöltöd a dokumentumok közé és ennyi.
A középiskolai jegyeket is oda kell feltölteni! A középiskolai bizonyítványhoz, így fog szerepelni véglegesben
Mellesleg eddig mit csináltál?Át se tanulmányoztad?Bár józan paraszti ésszel fel lehet fogni,hogy mit hova kell feltölteni és még ki is van emelve..sőt le is vannak írva a dolgok.
Eddig tényleg mit csináltál?Nem vagy felsőoktatásba való, ha még ennyit sem tudsz elintézni önállóan és UTÁNAOLVASNI ! Mi lesz veled később?el fogsz vérezni
de most én ilyeneket hol tudok egyáltalán elolvasni hogy mit hova kell feltölteni és mit kell levélben csatolni és mit nem ?????????
semmit nem találtam meg az oldalon...
most akkor hogy van, mit hova töltsek ?....
én nem töltöttem fel eddig semmi dokumentumot, csak e-felvin regiztem és bejelöltem mindent...
ugye nem maradtam le semmiről?
könyörgöm valki írjon rám és magyarázza el.. könyörgöm :S
vlmi végső pótlási határidő július 10... asszem
vlki írjon rám könyörgöm és segítsen:S
sztem már mindenre válaszoltunk :D belépsz e-felvibe, dokumentumok és látod h mit hova kell feltölteni..
Gondolom azért ennyi megy nem? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!