Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » E-felvi kérdés, nagyon fontos?

E-felvi kérdés, nagyon fontos?

Figyelt kérdés

szóval hogy tudom bejelölni és megadni hogy én pl a fizikát akarom természettudomány ttárgyként számíttatni de infóból érettségiztem és az a felvitárgyam ?

illetve hogy kell megadni h melyik pontszámítást akarom ?

2013. jún. 26. 13:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
az összeset fel tudod tölteni júli 10ig, nem vagy lekésve..de miért kell majdnem az utolsó pillanatra hagyni mindent?Akkor most nem kellene segítségért könyörögni
2013. jún. 26. 14:26
 22/43 anonim ***** válasza:
68%
hát öcsém bajban vagy, a 11-es bizonyítványt a jelentkezéskor kellett feltölteni, a 12-est pedig június elejéig (mivel már májusban megkaptad...), most az érettségit lehet, illetve a nyelvvizsgát, ha csak most kaptad kézhez.
2013. jún. 26. 14:45
 23/43 A kérdező kommentje:

de én nem kaptam meg és nem adták ki a bizonyítványomat, hiába kértem akkor is.. tegnap kaptam meg. nem értitek ?:(

de most olvasom h valami végső dokumentum pótlási határidő : július 10...

most akkor ?:(

2013. jún. 26. 14:52
 24/43 A kérdező kommentje:
várom a felvi.hu válaszát, ők tudják...
2013. jún. 26. 14:55
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap mire válaszolnak
2013. jún. 26. 15:00
 26/43 A kérdező kommentje:

á nagyon félek...

itt többen azt mondták júl 10ig van a végső dokumentum pótlás határidő de valaki azt mondta bajban vagyok..

á nemigaz.. én tengap kaptam meg a bizonyítványaimat, esküszöm..............

2013. jún. 26. 15:02
 27/43 anonim ***** válasza:
De ha azt írja a felvi, hogy feldolgozás alatt van a bizonyítvány, akkor mit izgulsz?? Júli 10-ig kell pótolni minden dokumentumot(köztük a bizonyítványt), ennyi.
2013. jún. 26. 15:04
 28/43 A kérdező kommentje:

Igen.. azt olvasom hogy VÉGSŐ DOKUMENTUMPÓTLÁSI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 10.

és kitérnek arra h minden dokumentum beletartozik.. de akkor nem értem hogy mik azok a feltételek hogy csatolni kellett a felvételi jelentkezéshez a 11-es bizonyítványt.. érted?:S

:( á nagyon félek..

2013. jún. 26. 15:09
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tragédia ha nem csatoltad. De egyébként az iskolának kötelessége lett volna lefénymásolni neked a bizonyítvány lapjait még a jelentkezéskor. Viszont a pontokat úgyis Július 10 után kezdik számolgatni, szóval az a lényeg hogy addigra fel legyen töltve minden. Úgyhogy nyugodj meg.
2013. jún. 26. 15:15
 30/43 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki vagy 65%-os, de nem tudom szavakba önteni mennyire hálás vagyok....

köszönöm minden egyes válaszodat.. nagyon kedves vagy, köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

akkor csak hogy utoljára végérvényesen megnyugodjak, kérlek segíts ebben utoljára:

feltöltöttem az érettségi bizonyítványomat(elfelejtettem befordítani vízszintesbe, de látható, jó minőségű scannelés, ez nem baj ugye?), a 11-12. bizonyítványaimat és ennyi. nincs többletpontom..

feldolgozás alatt vannak. akkor kész vagyok ennyivel?

azt szeretném megoldani hogy a 11-12.ben tanult fizika legyen a természettudományos választottam mert az mindkét évben 5ös lett.. ezt akkor megoldják ők maguktól vagy valamit csináljak ?

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÖRÖK HÁLÁM NEKED!

2013. jún. 26. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!