E-felvi kérdés, nagyon fontos?
szóval hogy tudom bejelölni és megadni hogy én pl a fizikát akarom természettudomány ttárgyként számíttatni de infóból érettségiztem és az a felvitárgyam ?
illetve hogy kell megadni h melyik pontszámítást akarom ?
de én nem kaptam meg és nem adták ki a bizonyítványomat, hiába kértem akkor is.. tegnap kaptam meg. nem értitek ?:(
de most olvasom h valami végső dokumentum pótlási határidő : július 10...
most akkor ?:(
á nagyon félek...
itt többen azt mondták júl 10ig van a végső dokumentum pótlás határidő de valaki azt mondta bajban vagyok..
á nemigaz.. én tengap kaptam meg a bizonyítványaimat, esküszöm..............
Igen.. azt olvasom hogy VÉGSŐ DOKUMENTUMPÓTLÁSI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 10.
és kitérnek arra h minden dokumentum beletartozik.. de akkor nem értem hogy mik azok a feltételek hogy csatolni kellett a felvételi jelentkezéshez a 11-es bizonyítványt.. érted?:S
:( á nagyon félek..
Nem tudom ki vagy 65%-os, de nem tudom szavakba önteni mennyire hálás vagyok....
köszönöm minden egyes válaszodat.. nagyon kedves vagy, köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
akkor csak hogy utoljára végérvényesen megnyugodjak, kérlek segíts ebben utoljára:
feltöltöttem az érettségi bizonyítványomat(elfelejtettem befordítani vízszintesbe, de látható, jó minőségű scannelés, ez nem baj ugye?), a 11-12. bizonyítványaimat és ennyi. nincs többletpontom..
feldolgozás alatt vannak. akkor kész vagyok ennyivel?
azt szeretném megoldani hogy a 11-12.ben tanult fizika legyen a természettudományos választottam mert az mindkét évben 5ös lett.. ezt akkor megoldják ők maguktól vagy valamit csináljak ?
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÖRÖK HÁLÁM NEKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!