Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » E-felvi kérdés, nagyon fontos?

E-felvi kérdés, nagyon fontos?

Figyelt kérdés

szóval hogy tudom bejelölni és megadni hogy én pl a fizikát akarom természettudomány ttárgyként számíttatni de infóból érettségiztem és az a felvitárgyam ?

illetve hogy kell megadni h melyik pontszámítást akarom ?

2013. jún. 26. 13:10
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

feltöltöttem a középiskolai bizonyítványokat is(11-12)

de hogy tudom megoldani hogy az én általam választott természettudományos ttárgyat vegyék figyelmebe 11-12ben ?

kérlek segítsetek már..-.-

2013. jún. 26. 13:56
 12/43 A kérdező kommentje:

miért kell könyörögni a segítségért?

a kérelem tanulmányi pontok számításához szükséges középiskolai eredmények megváltoztatására amit az egyik válaszoló küldött.. ott alul azt írják hogy

a jelentkező rendelkezésére álló középiskoali és érettségi bizonyítvány benyújtásának határideje 2013. március 1. az ezt követően megszerzett, utolsó év végi középsikolai ibzonyítvány másolatának benyújtási határideje 2013. június 5. a felvételi jelentkezés évében megszerzett érettségi bizonyítvány benyújtásának végső határideje 2013.júlis 10

most akkor mivan????????????????????????

segítsetek már ...

2013. jún. 26. 14:06
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Nos, és pár napja szó szerint ugyanebben a cipőben jártam, és írtam is a felviseknek. Ők ezt válaszolták:

"A középiskolai eredmények megállapításához és rögzítéséhez az szükséges, hogy a jelentkezési laphoz csatolva beküldje a középiskola utolsó két évfolyamáról, illetve ha valamely kötelező tantárgyat (tantárgyakat) vagy választott idegen nyelvet, vagy a választható természettudományos tantárgyat (tantárgyakat) korábban tanulta, azokról az évfolyamokról is a bizonyítványa másolatát. Erre vonatkozóan külön felhívást nem küld az Oktatási Hivatal.

Ha benyújtja a fentebb említett dokumentummásolatokat, Önnek automatikusan kiválasztjuk azt a természettudományos tárgyat, amelynek az Ön számára kedvezőbb eredménye van." Remélem tudtam segíteni.

2013. jún. 26. 14:06
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ők automatikusan kiválasztják neked a legkedvezőbb természettudományos tárgyat ha feltöltötted a bizonyítványt.
2013. jún. 26. 14:08
 15/43 A kérdező kommentje:

MOST töltöttem fel a 11-12 bizonyítványt ÉS az érettségi bizit E-FELVIRE.. feldolgozás alatt van.

akkor ennyi, kész vagyok ? majd ők kiválasztják nekem a fizikát mert az jeles mindkét évben és kész ?

nem késtem le semmiről még v igen ?

2013. jún. 26. 14:11
 16/43 anonim ***** válasza:
Nem késtél. Igen ők majd kiválasztják.
2013. jún. 26. 14:14
 17/43 anonim ***** válasza:
Akkor késtél volna el, ha ezeket Júli 10. után próbáltad volna intézni.
2013. jún. 26. 14:17
 18/43 A kérdező kommentje:
kérlek írj vissza a privire.. ne hagyj cserben könyörgöm :(
2013. jún. 26. 14:17
 19/43 A kérdező kommentje:

de vlki linkelt valami lapot nekem, amin meg lehet jelölni a természettudományi tantárgyat(viszont ez NEM e-felvire szól hanem simára! ez biztos!) .. ott a csatolás június 5 a 12. bizinek... meg valami március 1 a 11.es bizinek..

érted?:S ezért parázok.. írtam e-mailt a felvinek :(

nagyon félek mert nekem csak a tanulmányi pont jöhet szóba...

2013. jún. 26. 14:19
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Ember. Június 26 van, július 10 a határidő. Írtál emailt a a felvinek, most mégis mi a francot aggódsz?

Mit fogsz te csinálni egy tárgyfelvételnél? Ott is levágsz mindenki előtt egy hisztit?

2013. jún. 26. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!