FONTOS tudsz segíteni az e-felvi-vel kapcsolatban?
tavaly regisztráltam a e-felvire, de sajnos nem nyertem felvételt. Idén ismét szeretnék jelentkezni, beléptem a felvibe (ugyan az a felhasználónevet+jelszót használva mint egy évvel ezelőtt )majd, az e-felvi részébe nem tudtam továbblépni, kért egy azonosító jelszót, megnéztem amit tavaly kaptam emailbe beírtam,de nem léptetett be :SSS
Tudom valahogy törölni az egy évvel ezelőtti regisztrációmat? Ha nem akkor tényleg nem regisztrálhatok még egyszer, mert mindenki csak 1x teheti?
Most mit csináljak?? Kértem jelszó emlékeztetést, de meg se kaptam azt az email(lehet h azért m mikor tavaly regisztráltam először rossz email címet adtam meg, de utána ez módosítottam jóra)?
Nézd meg, hogy a Spam mappában nincsenek-e a levelek, néha oda teszi.
Egyébként nyugodtan regisztrálhatsz még egyszer, másik e-mail címmel.
Ne regisztrálj újra, hanem lépj be és kérj új kódot a felvételi lap kitöltéséhez.
Ha belegondolsz, nem is lehetne kétszer ugyanaz a kódod, mert ha papíron jelentkeznél, annak is két külön száma van. Remélem érhetően mondtam el :D
Én is most jelentkezem újra, és simán egy új jelszót kértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!