ECL nyelvvizsgával kapcsolatban tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
a TELC vagy ECL-en gondolkodom.
ECL írásbeli része csak levélírás,és olvasott szöveg értése??Ennyi lenne? [link]
Az irányított beszélgetésen milyen témák lehetnek?A magnó tényleg nehéz nagyon?
amúgy német b2-ről van szó
2010. aug. 7. 14:19
1/3 anonim válasza:
Igen, az írásbeli rész csak két db levél, és az olvasott szöveg megértése. A magnó pedig igen, nehéz, de meg lehet csinálni, csak sokat kell rá gyakorolni. Egyébként pedig gyúrj rá a szóbelire, és ha a magnód nem sikerül 60%-ra, akkor is átengednek. :)
Én a közép- és felsőfokú angol nyelvvizsgát is az ECL-nél csináltam, mindkettő elsőre sikerült.
A barátom itt csinálta a németet középfokot ugyanilyen sikerekkel. :)
Hajrá!
2/3 anonim válasza:
első részben 2 db szövegértés
másodikban 2 db hosszú levél
3/3 anonim válasza:
szia! szóbeliről: pozitív csalódás volt nekem. Először suliról, továbbtanulási tervekről kellett beszélni, aztán adtak egy lapot, rajta 4-5 képpel, és arról kellett mondani dolgokat (nekem sportágakról). Azon nem kell izgulni. Magnó nekem rossz volt, mert hadartak, meg egy nagy egyetemi előadóteremben volt, és visszhangzott az egész, de 60%-ra összehoztam. Írásbeli meg annyi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!