Sz i a sz t o k! Valaki segítene nyelvvizsgával kapcsolatban?
szóbelire készülök és a témákat szeretném nagyjából kidolgozni, de elakadtam, tudnátok ötleteket adni?
a tipikus/ideális férfi és nő? arról mit írjak
az ideális nő:
-mos főz takarít gyereket nevel dolgozik?
szépségápolás?
öltözködés ?
általánosságban kellene róluk beszélni és hát vannak ötleteim, de ha tudnátok segíteni megköszönném:)
Ez aztán a kérdés!!!!! Idióta:)
Nekem németül vannak meg ezek....
szerintem mindenkinek más az ideális férfi és a nő. pl. jól néz ki, de kedves, okos, szeretetreméltó, nem alkoholisa meg ilyenek. belső és külső tulajdonságokat is mondhatsz, de tedd hozzá h ez a te ideálod.
az ideális nő meg pl. okos, kedves. meg ide szerintem mondhatod h sok férfinak fontos h a lány ne legyen tőlük okosabb, meg ilyenek.
a szépségápolásról, ha lány vagy, akkor mond el h sminkelsz-e ha igen akkor mit használsz (itt sztem mondhatsz márkákat is, meg pl. h szájfényt meg szempillaspirált) meg h fontos a szépségápolás a mindennapi életünk része. ide sztem az is jöhet h mindennap fürdesz meg ilyenek.
az öltözködésről és h pl több féle stílus van. a te stílusod milyen, te milyen ruhákat hordasz.melyik ruha a kedvenced, és miért.. pl. beszélhetsz arról h különböző alkalmakkor milyen ruhákat hordasz pl. ha elmész bulizni, és hétköznapokon.
köszönöm KEDVES 3.
1.-nem am hollandul...
Könnyen meglehet, hogy a kedves kérdező magyarul kíváncsi az információra, melyet később célnyelvre konvertál. Ezért tök mind1, hogy éppen német vagy szanszkrit nyelvvizsgára készül-e.
Egyébként ideális nő:
Főz, mos, takarít és sört hoz ha kell.
Ideális férfi:
lehetővé teszi a nő fentebb említett tevékenykedését.
Én pedig nem vagyok hímsoviniszta.
uff
Többféle típus van
(nőben meg ffiban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!