Miről írjak (fizika)?

Figyelt kérdés
Bármilyen témakörből lehet választani de nem tudom. Valami könnyű kis anyag kellene az a lényeg, hogy legalább egy A4es lapot tele tudjak írni vele, valaki valami jó témát?
2012. ápr. 10. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Írhatnál a CERN-ről, bár az nem a legkönnyebb téma, de sztem elég érdekes. Én erről írtam tavaly. :D

[link] - innen, meg a wikipediáról össze tudsz szedni elég anyagot.

2012. ápr. 10. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem hangzana hülyén egy elsős szájából? :D (9.)

Mert fel tudom fogni, csak mégis ez olyan "felnőttes" téma nem? :D

2012. ápr. 10. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan jelenséget/témát válassz, amit ismersz, olyanról ne írj, amihez nem értesz. 9.-es fejjel írhatnál pl. a víz különleges viselkedéséről, a kitüntetett 4°C-ról, ill. a sűrűségének hőmérsékletfüggéséről.

Gyakorlati példaként említsd meg, mi hasznát veszik ennek a vizi élőlények. Térj ki a rianás jelenségére is.

(A CERN-sem rossz, de kötve hiszem, hogy a kérdezőnek valami köze lenne az elemi részecskékhez, a kvantummechanikához meg főleg nem.)

2012. ápr. 10. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazad van, tényleg írhattam volna vmi egyszerűbbet, nem tudtam, h 9.-es vagy. :)

Nálunk még a dinamikáról írtak páran, az a legkönnyebb téma.

2012. ápr. 10. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!