Jelentkeztem autóbusz és tehergépkocsi- vezetői összevont GKI képzésre. Bővebb alul.Nem igazán értem azt hogy mit jelentenek a modulok? Kérdéseket? Mert, ezek vannak megadva a szerződésben.Hogyan értsem?
Az autóbusz- és tehergépkocsi-vezetői összevont GKI képzésünk azokhoz a tanulóinkhoz szól, akik számára kötelező a Gépjármű Képesítési Igazolvány megszerzése, amelynek elengedhetetlen feltétele az elméleti vizsga sikeres teljesítése. A képzés tantárgyai is a szerint épülnek fel, hogy előbb az autóbusz- és tehergépkocsi vezetői közös ismeretanyagot sajátítsák el tanulóink, ezeket követi a speciális autóbusz- és speciális tehergépkocsi-vezetői ismeretek.
A képzés ennek megfelelően három tantárgyból épül fel:
• Biztonsági szabályokon alapuló észszerű vezetés (12 modul),
• Egészségügyi, közúti közlekedés- és környezeti biztonság, szerviz logisztika (8 modul),
• Előírások alkalmazása (10 modul).
Kik hogyan tanultak a vizsgára.Én arra gondoltam hogy amikor tanulok, akkor magnóra felveszem a kérdéseket és a jó válaszokat, és csak mindig le kell hallgatnom közben tanulok is. Vagy kinek milyen jó javaslata van ez ügyben?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!