Lehet kezdeni vezetni egyből miután sikeres vizsgát tettem az elméletből vagy előbb túl kell esnem ezen a bü tanfolyamon?
Szia!
Igazából iskola és / vagy oktató válogatja ezt, de hivatalosan vezethetsz. Én levizsgáztam KRESZ-ből, majd mentem rögtön rutinra. Megvolt a 3 alkalom, majd utána vizsga. 2-3 hónapot várnom kellett a BÜ tanfolyamra. Az azt hiszem 4 alkalom majd után a vizsga. Nekem azt mondta az oktatóm, hogyha megvan a BÜ vizsga is, akkor mehetünk a forgalomba.
Tehát a rutint megcsinálhatod, de 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ragaszkodni fognak a rutin tanfolyam és vizsga után, hogy legyen megy a BÜ tanfolyamod és a vizsgád is, és utána mehetsz a forgalomba vezetni.
Én 2021 Szeptemberben kezdtem el a C kategóriát, és 2022 Június 2-án lett meg. Tehát nekem 10 hónap volt, 3 műszak mellett.
Szia!
Előszőr is köszönöm a választ! Én kb. 1 hónappal ezelőtt végeztem az elméletivel, pont tegnap amikor a kérdést kiírtam akkor hívtak a bü tanfolyammal kapcsolatban és utána rögtön telefonáltam az oktatómnak és így most nekem úgy lesz, hogy már ezen a héten megkezdhetem mindkettőt. Szóval nincs fontossági sorrend.
en ugy hallottam mar nem lesz bü vizsga, eltorlik, de akkor ezek szerint megse. Nem mintha barmi ertelme is lenne, amit ott oktatnak mar 30
eve elavult technika, es ugy se szerel semmit ma mar a sofor, azzal az elmeleti tudassal meg nem fogod tudni diagnosztizalni a problemat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!