Hogy kellene ezt a matek feladatot megoldani?
2023. márc. 8. 14:32
2/17 A kérdező kommentje:
Fel van
2023. márc. 8. 14:46
3/17 anonim válasza:
Akkor ennyi! Utána már tudod! Megtanították!
4/17 anonim válasza:
Mert, ha egy átlagos területszámítást nem tudsz elvégezni, akkor gondolom a délutáni fortniteozás sem megy, meg a telefonnyomkodás sem... ja.. hogy az igen.. értem!
5/17 A kérdező kommentje:
Egyiket sem csinálom, most kezdtük el venni de beteg voltam és nem értem
2023. márc. 8. 14:50
6/17 anonim válasza:
Na a tipikus beteg voltam kifogás! Tudod, hogy naponta hányszor halljuk ezt a kifogást az olyanoktól, akik inkább fortniteoznak, meg cs:go-znak, meg mobiloznak és elvárják, hogy mások ingyen megcsinálják nekik a házifeladatukat?
7/17 A kérdező kommentje:
Tudod hogy nem úgy születik az ember hogy ezt tudja? Van ötleted mennyit próbálkoztam de nem jön ki semmi? Ahelyett hogy itt bunkóznál menj és éld az életed ha segíteni nem tudsz, iszonyatosan rosszindulatú vagy
2023. márc. 8. 14:57
8/17 anonim válasza:
Próbáld megkérdezni egy osztálytársadat, esetleg a tanárt.
9/17 anonim válasza:
Erre vannak az osztálytársaid, hogy megkérdezd őket, bruh! Nem itt picsogni! Vagy a tanárod! De nagy a szája itt a sok ingyenélőnek, aki elvárná, hogy megcsináljuk helyettük a házijukat, míg ők élik a kis életüket.
10/17 anonim válasza:
A szabályos hatszög hat szabályos háromszögből áll (ha a hatszög középpontját összekötöd a csúcsaival). A hatszög területéből ki tudod számolni ezeknek a háromszögeknek az élhosszát, ez lesz a hatszög köré írt kör sugara. A háromszögek magassága lesz a hatszögbe írt kör sugara. A "hulladék" területe a nagy kör és a hatszög területének különbsége, illetve a hatszög és a kis kör területének különbsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!