Bánk Bán fogalmazás, interjú készítése valamelyik szereplővel?
Figyelt kérdés
Azt a feladatot kaptuk hogy Bánk Bán című könyv egyik szereplőjével csináljunk egy interjút.
Ti hogy kezdenétek el és milyen kérdéseket tennétek fel (kinek?)
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
2022. febr. 8. 18:58
2/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. febr. 8. 19:03
3/11 anonim válasza:
Hát akkor ragadj ki egy részletet, történést, és azzal kapcsolatosan tegyél fel kérdést a szereplőnek, hogy mit miért csinált úgy....
4/11 A kérdező kommentje:
De nincs ötletem:/
2022. febr. 8. 19:06
5/11 anonim válasza:
szóval akkor mégse olvastad el...
6/11 anonim válasza:
.... vagy nem értetted meg. :((
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Elolvastam a könyvet és olvasónaplókat is, de nem igazán értem a szöveget:/
2022. febr. 8. 19:10
9/11 anonim válasza:
Nézegess interjúkat a hvg-n vagy más online hírportálon, hátha az is ad ötletet. Ami nekem most hirtelen eszembe jut; rákérdezni motivációkra (miért csinálta, amit csinált), mi a véleménye egy másik karakter viselkedéséről, szerinte mit kellett volna csinálni stb. Kicsit megúszós megoldás, de esetleg olyan kérdést is beleírhatsz, ahol megkéred, hogy meséljen magáról, mutassa be magát.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. febr. 8. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!