Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért osztályozza a matematika...

Miért osztályozza a matematikatanár, fizikatanár, kémiatanár, meg az összes többi tanárom a helyesírást?

Figyelt kérdés

Egy erős iskolába járok, de komolyan mondom nem értem. A matektanárom, a fizikatanárom és a kémiatanárom is nézik a helyesírást és még pontot is levonnak a dolgozatból. A kedvencem, amikor a hittudománytanár, aki mellesleg idősebb pap, illetve vallástudós/filozófus, illetve a földrajztanár és a történelemtanár nézi a tagolást, helyesírást, szóismétlést és az összes többit és még le is volt a jegyből, ha valaki mellőzi ezeket. A matektanár például simán nem adja meg a pontot a válaszra, ha helyesírásilag kifogásolható, meg a fizikatanár sem, ha elmélet is van a dolgozatban.

Miért? Azt mondják, hogy egyetemen is nézni fogják nézni... Ez nem egyetem.

Miért nézik? Nálatok is nézik?

2021. dec. 13. 21:08
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

#22.

Na ne mondd már! A teológiát nem tanítják egyetemen és a társadalomnak jogos lenne az utálata a vallások felé, mivel szinte minden háborúért az összes pap felelősségre vonható. A teológia egy szemét. Semmit nem ér. Ugyanígy a filozófia. A filozófia is semmitérő. Be kellene tiltani az összes olyan iskolát, ahol teológiát, filozófiát vagy vallástudományt oktatnak. Akkor magyarázzon nekem egy teológus vagy egy filozófus, ha fel tud mutatni komoly, elvont, elmélyült, bonyolult témákat!

Akkor pedig megmondom neki, hogy fogja be és nincs joga matekból levonni pontot, azért, ami nem is hiba.

2021. dec. 13. 22:10
 22/39 A kérdező kommentje:
Miért tudomány az, hogy karácsonykor megünnepeljük Mózes születését, meg hogy nem b@szunk egész életünkben, meg az, hogy hogy néz ki a templomajtó?
2021. dec. 13. 22:13
 23/39 A kérdező kommentje:
A teológusok lényegében beszólogatnak, mert rosszul vettem levegőt. Ennyi a szerepük.
2021. dec. 13. 22:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennyi erővel lopni, csalni hazudni, embert ölni sem probléma, mert szerinted "hülyeség"....
2021. dec. 13. 22:21
 25/39 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van és nem is annyira butaság minden, mint amennyire állítottam...
2021. dec. 13. 22:28
 26/39 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

A teológusok nem mondják meg mit csinálj. Ők kutatják a vallásokat, nem keverendők össze a hitoktatókkal vagy papokkal.

Én meg sem vagyok vallásos, nem hiszek egy feljebbvaló istenben. Szerintem az életünket magunk és a körülmények formáljuk. DE!

A középiskola ahova én jártam nem volt vallásos, szakközépiskola volt. Ugyan akkor osztályfőnöki órára bejött hozzánk egy frissen végzett teológus srác és elmondta, hogy évekig füvezett az egyetemen és nincs is ezzel akkora baj, de tudni kell hol a határ és mikor kell abbahagyni.

A teológus a keresztény vallásról tanul, de nem kell gyakorolnia azt, oktathatja ugyan úgy iskolában. Soha életemben nem jártam hittanra de egy hittan óra nem feltétlen a közös imádkozásról szól, ott a vallásról tanulnak az emberek.

Az általános iskola és a gimnázium alapműveltséget ad. Lehet, hogy te soha életedben nem akarsz többet mátrixot sajátérték/sajátvektor problémáival foglalkozni de ahhoz, hogy a társadalmunkba való beilleszkedéshez megfelelő képességeket elsajátítsd, bizony ezt is meg kell tanulnod.

Ja és tessék:

Teológia szak a Pázmányon:

[link]

Filozófia az ELTÉ-n:

[link]

Vitatkozhatunk, én objektív vagyok.

2021. dec. 13. 22:37
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan... szóba alltok egy ilyen hőzöngővel aki szerint egy neves gimnaziumban a filozófiatanarnak nincs diplomaja.. meg teológiat nem tanítanak egyetemen...??

Ostoba fajankó...🤣🤣🤣

2021. dec. 13. 22:45
 28/39 A kérdező kommentje:
Az összes vallásban van teológia. Nem csak keresztény van. A papoknak van diplomája?
2021. dec. 13. 22:53
 29/39 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
64%
Nem, őket az egyház oktatja.
2021. dec. 13. 23:03
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen van.
2021. dec. 13. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!