Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért osztályozza a matematika...

Miért osztályozza a matematikatanár, fizikatanár, kémiatanár, meg az összes többi tanárom a helyesírást?

Figyelt kérdés

Egy erős iskolába járok, de komolyan mondom nem értem. A matektanárom, a fizikatanárom és a kémiatanárom is nézik a helyesírást és még pontot is levonnak a dolgozatból. A kedvencem, amikor a hittudománytanár, aki mellesleg idősebb pap, illetve vallástudós/filozófus, illetve a földrajztanár és a történelemtanár nézi a tagolást, helyesírást, szóismétlést és az összes többit és még le is volt a jegyből, ha valaki mellőzi ezeket. A matektanár például simán nem adja meg a pontot a válaszra, ha helyesírásilag kifogásolható, meg a fizikatanár sem, ha elmélet is van a dolgozatban.

Miért? Azt mondják, hogy egyetemen is nézni fogják nézni... Ez nem egyetem.

Miért nézik? Nálatok is nézik?

2021. dec. 13. 21:08
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

A teológia, meg a filozófia áltudomány, kuruzslás. Egy pap, aki amúgy filozófus (is), semennyit nem tanult életében, nem tud semmit, semmilyen egyetemet nem végzett. Akkor magyarázzon, ha ért is valamihez.

A matektanár meg nem magyartanár, szóval nem feladata engem korrepetálni.

2021. dec. 13. 21:33
 12/39 krwkco ***** válasza:
98%
Az viszont bíztató, hogy a kérdező helyesírása magasan a gyk-átlag feletti. Úgy látszik használ a szigorúság. :-)
2021. dec. 13. 21:33
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze... altudomany... egy tizeneves halljakend mar csak tudja...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aki meg azt sem kepes felismerni, higy azcő szellemi epülését szolgalja a kritika...

Xboxozzál, attól majd igazi tudós leszel... 😁

2021. dec. 13. 21:39
 14/39 anonim ***** válasza:
98%
Akkor hagyd ott az erős iskolát, ha ez zavar. Bruh. Megszoksz vagy megszöksz.
2021. dec. 13. 21:44
 15/39 anonim ***** válasza:
97%
Dervis... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 13. 21:48
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
A kis elkenyeztetett anyukakedvencenek beszóltcegy tanar es mostcmbitt éli ki a frusztracióját... lol
2021. dec. 13. 21:50
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező; ezekkel a megnyilvánulásaiddal egyáltalán nem leszel szimpatikus sehol.

Azért, mert TE úgy érzed, és ez a TE személyes véleményed, az nem azt jelenti, hogy valóban mindenki hülye, csak TE vagy helikopter. Szóval egy kicsit vegyél vissza a habzószájból, ert így nem leszel népszerű sehol.

Abban igazad van, hogy a konkrét tanár a konkrét tárgy tudását kell, hogy felmérje és azt kell osztályoznia, nem pedig bármi mást. Ha a tanár úgy dönt, hogy veszi a fáradságot a helyesírásra, akkor javítsa ki, ezzel jelezve, hogy ezeket meg kell tanulnod, de mivel a TÁRGYI TUDÁST kell értékelnie, nem pedig a helyesírást, ezért nem jár el szakszerűen. Matekérettségin sem vonhatnak le pontot a helyesírásért, az egyetemen meg kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál az oktatóknak, hogy ilyeneket figyeljenek. Legfeljebb azt mondja az oktató, hogy a rossz íráskép/helyesírás miatt annyira olvashatatlan a beadandód, hogy értékelhetetlen, de azon nem fognak rugózni, hogy a j-ly használatát kb. totóként fogod fel, emiatt az érvük teljesen irreleváns (meg aztán nem is biztos, hogy mész egyetemre).

2021. dec. 13. 21:51
 18/39 anonim ***** válasza:
98%

"Én okos vagyok"

Annyira okos vagy, hogy képtelen vagy helyesen írni...

2021. dec. 13. 21:54
 19/39 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

A teológia tudtommal egyetemi tárgy és a filozófia is. A társadalmunknak szüksége van munkásokra, mérnökökre, tanítókra, teológusokra, sőt filozófusokra is.

Olyan mintha azt mondanád, hogy egy filmrendező se tud semmit.

Amúgy meg azért nem vonhat le pontot ha például matekban a faktoriálist faktoliálisnak írod. Legfeljebb nem tudja mit jelent.

2021. dec. 13. 22:02
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az összes üzenetet és be haltam rajta.🤣

A helyesírás az mindig kell vanrá egy Pl - da is

Pl.:Idki a bilit vagy vidki a bilit.

Nem mindegy.

De igazad van nagyon idegesítő lehet. ^_^

2021. dec. 13. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!