Miért osztályozza a matematikatanár, fizikatanár, kémiatanár, meg az összes többi tanárom a helyesírást?
Egy erős iskolába járok, de komolyan mondom nem értem. A matektanárom, a fizikatanárom és a kémiatanárom is nézik a helyesírást és még pontot is levonnak a dolgozatból. A kedvencem, amikor a hittudománytanár, aki mellesleg idősebb pap, illetve vallástudós/filozófus, illetve a földrajztanár és a történelemtanár nézi a tagolást, helyesírást, szóismétlést és az összes többit és még le is volt a jegyből, ha valaki mellőzi ezeket. A matektanár például simán nem adja meg a pontot a válaszra, ha helyesírásilag kifogásolható, meg a fizikatanár sem, ha elmélet is van a dolgozatban.
Miért? Azt mondják, hogy egyetemen is nézni fogják nézni... Ez nem egyetem.
Miért nézik? Nálatok is nézik?
Szerencsére régebben ez nem volt kérdés. Természetes volt, hogy erre is vigyázni kell. Most . . .
Én például itt is megnézem, hogy kinek válaszolok. ( névválasztás, helyesírás, szövegértés )
A pap meg a matektanár is elég értelmes ahhoz, hogy tudja, mit hogy kell helyesen írni. Meg nem olyan nagy a szája, mint neked, hogy még semmit nem teljesítettél, de mindenkinél okosabbnak tartod magad.
Nem tudom eldönteni, ennyire ostoba vagy, vagy pedig csak trollkodni akarsz, meg az sem világos, melyik a rosszabb opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!