Milyen nehézségű feladatokra lehet számítani a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló gimnázium átvételi felvételijén a C (speciális matematika tagozat) osztályba?
Minden évben át lehet jelentkezni a a speciális matematika tagozatra a 9.C-be, szóval két év után csatlakozni a 6 osztályos képzésbe. Feltételezem, hogy nem egyszerűen a 8. osztályban tanult matematika feladatait adják, hanem némileg nehezebbet. De mégis milyen szinten? Hogy érdemes készülni? Országos versenyfeladatokkal? Szakköri feladatokkal? Vagy nem adnak annyira nagyon nehéz feladatokat a felvételin?
Mit tanulnak a C osztály nyolcadikosai most?
Köszönöm a válaszokat!
Helló! Én most nem 8.c be járok de c osztályba a Fazekasban, és úgy tudom az átvételi a 9.c be nagyon necces mert amit ott 2 év alatt tanulnak azt nagyon nehezen tudod majd behozni. Országos döntőfeladatokkal készülni talán jó ötlet (bár ebben nem vagyok biztos), és a lényeg hogy ott nem a megoldásra kiváncsiak hanem arra hogy hogyan jöttél rá, én is elrontottam a szóbelit mert nem tudtsm kifejezni hogy hogyan magyarázzam el, de megfogják érteni mert végülis hozzászoktak az olysnokhoz
Remélem tudtam segíteni bár az én válaszom nem szentírás és nem 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!