Miskolcon melyik gimnáziumba érdemes átmennem?
Figyelt kérdés
Jelenleg is egy miskolci gimnáziumban vagyok kilencedikes, de nem érzem jól magam az osztályomban, egy pár ember miatt rettentően szorongok. Jelenleg "emelt matekos" vagyok, habár elég szerencsétlen vagyok ahhoz is. Semmilyen tantárgyból nem vagyok kiemelkedően jó.2019. nov. 13. 20:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem először ne azon gondolkozz, hogy merre menekülj, mert akkor lehet, hogy az új helyen hasonló problémáit lesznek.
Azon meditálj, hogy hogy mit tudsz tenni a szorongásaid csökkentése érdekében!
(tanulási módszerek, emberi kapcsolatok, motiváltság, ...)
3/5 A kérdező kommentje:
#2 nem, hermanos
2019. nov. 19. 17:47
4/5 anonim válasza:
Hat igazabol sok mindentol fugg. En is nagyon megszenvedtem ezzel az egesz gimi temaval, aztan par hete elegem lett es atmentem a Magisterbe, ami eleg jo dontes volt igazabol, pedig nem vagyok rossz tanulo. Sokkal jobban erzem magam lelkileg, az osztalykozosseg nem belterjes, “kibeszelos”. Ha erdekel meg valami, irj ram privatban.:)
5/5 anonim válasza:
Szia! Figyelj,szerintem várj még ezzel. Úgy értem, hogy most kerültetek össze az osztállyal, nagyon sokat fog még alakulni ez a kapcsolat dolog. Barátnőmmel ugyanez volt a Szemerében, most mégis imádja az osztályát. Ha mindenféleképpen váltani szeretnél, először döntsd el, hogy a matek szakot szeretnéd-e tartani, vagy valami újba szeretnél belevágni, esetleg ha nem tudsz dönteni, arra van az általános szak. Én a Lévayban vagyok bioszon, nekem csak jó tapasztalataim vannak ebben az iskolában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!