Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?
Nekem is meglepő lenne, ha szombati munkanapon dolgozatot íratnának a gyerekekkel, de hát attól még ez van, megteheti a tanár. A fiaméknál mondjuk csak 11-ig volt suli, egészségnapot tartottak, csak gyümölcsöt kellett vinniük, készítettek gyümölcssalátát, és ennyi. De többször is volt már olyan, hogy a szombati munkanapra tették a tanítás nélküli munkanapot, és olyankor csak a tanároknak kellett bemenni értekezletre.
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez az egész szombati munkanap úgy hülyeség, ahogy van, egy idióta magyar szokás, és semmi értelme nincs. Én pl. voltam ma dolgozni, de minket is haza küldtek délben, mert semmit nem lehetett csinálni, 200-an vagyunk a cégnél, ebből kb. 150-en szabin voltak.
A gyereked lelkesen ment. Három egész óra volt megtartva. Negyes lett a dolgozata.
Áruld már el, mi a jó isten bajod van.
"de én igyekszem lazán venni" - azt látom
Hú, de hisztis vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!