Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szombaton dolgozatot íratni,...

Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?

Figyelt kérdés
:(
2018. nov. 10. 11:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is meglepő lenne, ha szombati munkanapon dolgozatot íratnának a gyerekekkel, de hát attól még ez van, megteheti a tanár. A fiaméknál mondjuk csak 11-ig volt suli, egészségnapot tartottak, csak gyümölcsöt kellett vinniük, készítettek gyümölcssalátát, és ennyi. De többször is volt már olyan, hogy a szombati munkanapra tették a tanítás nélküli munkanapot, és olyankor csak a tanároknak kellett bemenni értekezletre.

Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez az egész szombati munkanap úgy hülyeség, ahogy van, egy idióta magyar szokás, és semmi értelme nincs. Én pl. voltam ma dolgozni, de minket is haza küldtek délben, mert semmit nem lehetett csinálni, 200-an vagyunk a cégnél, ebből kb. 150-en szabin voltak.

2018. nov. 10. 14:18
 42/46 anonim válasza:
43%
Szerintem sincs semmi baj vele. Hétfőn is kib*szás ennyi erővel, meg pénteken. Jobb, ha hozzászokik, hogy ez van sajna. Nem éppen fair, mert a legtöbben héderelnek, de én is megyek ma éjszakára, az sem fair.
2018. nov. 10. 14:45
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolás fiamnál sport nap volt ,középső fiamnál nem is kellet egýátalán iskolába menni a a másodikos lányomék tanultak rendesen délelötg igaz csak 4 órájuk volt .ahány iskola annyi szokás ,ahány tanár anyi szokás szintén.
2018. nov. 10. 19:04
 44/46 anonim ***** válasza:
66%
"Igaz nem is tudták, hogy dolgozat lesz." Tehát nem témazárót, hanem röpdolgozatot írtak. Mivel minden óra után alsó tagozaton még aznap délután megtanulják az anyagot, nem hiszem, hogy ezzel olyan nagy gond lenne. Egyébként is négyes lett, nem értem miért kell ezen problémázni. Egyébként a környezetet nem magolni kell, hanem tanulni, mert hatalmas problémái lesznek felső tagozaton!
2018. nov. 10. 20:03
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

A gyereked lelkesen ment. Három egész óra volt megtartva. Negyes lett a dolgozata.

Áruld már el, mi a jó isten bajod van.

2018. nov. 10. 23:22
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

"de én igyekszem lazán venni" - azt látom

Hú, de hisztis vagy!

2018. nov. 11. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!