Ti még írtok jövő héten dolgozatot?
Figyelt kérdés
Én holnap írok franciából szódolgozatot, aztán erre az évre búcsút mondhatok a dogáknak. :-)2012. dec. 16. 17:58
1/28 anonim válasza:
Ja:/ Mi szerdán írunk kémia és matek TZ-t.:(
Kedvesek,mi?
2/28 anonim válasza:
Teljesen kész vagyok... Holnap 6 órám lesz, és 5 órán írunk, ebből 2 Tz.. Kémia és Töri Tz, föci-biosz-matek doga. A tanárok sosem nézik, hogy egy nap hányat írunk és nem lehet mit tenni. Egy napunk volt tanulni a hétvégén, mivel szombaton is mentünk!:(
3/28 rémuralom válasza:
Egészen pontosan pénteken, az utolsó tanítási napon, igen :)
4/28 anonim válasza:
Hehe.. én holnap írok angolból, matekból tz-t, kedden nyelvtan, irodalom tételdoga, szerdán egy fergeteges történelem témazáró, csütörtökön még egy irodalom dolgozat és aztán pénteken még a karácsonyi műsor előtt egy írtószuper dolgozat közgázból.:) Hurrá.:)
6/28 A kérdező kommentje:
Uhh, ez nagyon durva! Nekünk csütörtökön már csak ünnepség van, pénteken pedig már téli szünet.
2012. dec. 16. 18:18
7/28 anonim válasza:
mi holnap irodalombl tz-tírunk, infóból pedig gépifelelést kell túl élnünk. Kedden kémia tz, szerdán pedig matek tz... sok feleltetés is lesz...de ez még annyira nem vészes szerencsére :)
8/28 Keselyüstök válasza:
Hmmm...szép is lenne ha nem írnánk:D Holnap matek TZ, olasz felelés(jó ez nem olyan nagy dolog), töriből felelés, szerdán fizika és kémia röpi. Remélhetőleg ennyi, bár ki tudja, idő közben hátha eszébe jut még valakinek, hogy gyorsan az ünnepi hangulatra való tekintettel még írasson valamit szépet velünk...:P
9/28 anonim válasza:
honap töri tz,matek és kémia doga,kedden föci doga,szerdán nyelvtan
10/28 anonim válasza:
pénteken 21-én világvége. Én azt jobban várom :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!