Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?
Hát tudod ezt a kérdést "Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?" azért elég nehéz értelmezni :D
2018. nov. 10. 11:46
Normál munkanap van. Ez azzal járhat, hogy tanulnak, dolgozatot írnak, felelnek.
Persze empatikusabb megoldás, ha az iskola ilyenkorra teszi valamelyik projektnapját (nálunk így történt), így inkább játékos-beszélgetős délelőttöt faragnak belőle.
De ez nem kötelező.
Ráadásul írod, hogy a gyerek nem akadt fenn ezen. Akkor te miért teszed? Neki nem okoz problémát, akkor nem is kell belőle azt csinálni.
2018. nov. 10. 12:01
13/46 A kérdező kommentje:
Nem úgy sikerült ahogy ő szerette volna. Igaz nem is tudták, hogy dolgozat lesz. Kicsit szomorkodott, de én igyekszem lazán venni, hogy nem a világvége egy egy rosszabb jegy, de azért sajnáltam. Másik suliban moziba mentek, megint a másikban erdőben sétáltak, nagyfiamék is egy témát vesézgettek ma, csak ők írtak dogát. Azok akik meg azt írják, szombaton is ugyanúgy kell teljesíteni egy gyereknek, szerintem nincs gyerekük. És gáz is, ha ilyen válaszol. Az, hogy szombatra elfárad, nem, nem fogom kivenni az edzésekből, mert ímádja. Miért is venném ki. Szerinte ez túlterhelés, hát azt a gyerek érzi.Én is fáradt vagyok szombatra. Örülök, hogy a pénzügyes válaszoló fitt egész héten.
Ezt hogy kell elképzelni hogy nem tudták hogy dolgozat lesz? Te meg megtudtad ezt délelőtt 11 kor?
2018. nov. 10. 12:09
Lépj túl rajta! Megírták -nem tehetsz már ellene semmit. Szar lett -nem tehetsz már ellene semmit. Máshol nem így volt -ez ellen sem tehetsz semmit.
Csak ne lovagolj a kérdésen, ne sajnáld a gyereket, mert nincs szükség arra, hogy hétfőn azzal menjen iskolába, hogy "milyentanármárazilyen?"
2018. nov. 10. 12:10
Van gyerekem, és nincs cukorból. Ez a kötelessége.
2018. nov. 10. 12:12
17/46 A kérdező kommentje:
Gyerek ebből nem érzékel semmit...3 órájuk volt
És te ezért a három óráért hisztizel itt a szombati iskolanap miatt, de komolyan?!
2018. nov. 10. 12:20
Kérdező miért vagy felháborodva válaszokon? Írod hogy mennyire fáradt a gyereked mert hétköznap hordod mindenfélére, hát akkor talán ebből kellene visszavinni. Egyébként meg ha pénteken délután kettőkor tudja az anyagot akkor szombaton reggel kilenckor is fogja tudni. Anno 20 éve mikor iskolás voltam akkor is be kellett menni szombaton is dolgozat is volt, igaz engem nem járattak minden sza***a délutánonként
2018. nov. 10. 12:26
20/46 anonim válasza:
Az enyém nem ment, igazolom neki.
Fáradt.Tegnap délután 5től reggel 9ig aludt.
12 éves, hetedikes, lány.
Attól, hogy az ember igazol neki egy-egy napot felelőtlen felnőtt lesz majd?Ugyan már...
2018. nov. 10. 12:29
Kapcsolódó kérdések: