Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szombaton dolgozatot íratni,...

Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?

Figyelt kérdés
:(
2018. nov. 10. 11:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
92%

Azért azt lássuk be, hogy egy empatikus pedagógus szombati munkanapon nem irat semmiféle dolgozatot, felmérőt, beszámolót! Nem hogy harmadikban, de még középiskolában sem.

Nektek nem ilyen jutott.

2018. nov. 10. 12:29
 22/46 anonim válasza:
84%
az én lányom is harmdadikos, röviditett óráik vannak 2 ig, nem irtak dogát
2018. nov. 10. 13:01
 23/46 anonim ***** válasza:
69%
En egyet ertek veled. Nem ertem, hogy sok iskolaban miert azt latjak jonak, hogy agyon hajtjak a gyerekeket. Miert nem lehet szombaton jatszani, kirandulni, vagy csak egy filmet megnezni? Egy 8 eves meg igenis gyerek... furcsa, hogy ez ennyi szulo szerint normalis igy. Egy gyereket meg ne hasonlitgassunk mar egy felnotthoz. Mar felsoben elofordul, hogy a gyerek jobban le van terhelve az oraktol, mint egy irodaban dolgozo felnott... nem normalis ez a rendszer.
2018. nov. 10. 13:05
 24/46 A kérdező kommentje:

Örülük, hogy itt vannak ilyen zsenik, akik gyereke mindent tud szombaton, amit kedden megtanul. Hatalmas taps. az enyém nem zseni. Milyen minden szarra jár?? Arra jár amire szeret. Ja azért ne járjon, mert ír szombaton egy négyes alá dogát reggel 8-kor. Jó nagy trollok vagytok halljátok. Másik meg értelmezés: nem a szombati sulis nappal van a bajom.

Az iagzolás teljesen jogos, de leszóltak, hogy értelmes szülő ekkor ír. Hát nekünk más az életvitelünk, nem erre írok. Ezekl szerint értelmetlen szülő vagyok

2018. nov. 10. 13:06
 25/46 anonim válasza:
23%
Szerintem sem fair ilyenkor dogát íratni... Mondom én akinek az anyukája szintem ma irstott;D persze mondtam is neki h tiszta hülyeség de javított iratot azokkal akiknek 1-es lett múltkor. Egyébként sokan nem tudják de a szülő nem 3 napot igazolhat egy évben hanem max 3 napot egymás után... Le van írva s törvényben csak senki nem olvassa el. Nekem jóval többet igazolt anya gimiben és nem lett semmi. Szóval kb megcsinalhatod h minden hónapban igazolsz neki párat! És ez tényleg így van!
2018. nov. 10. 13:14
 26/46 anonim válasza:
7%

Fiam is harmadikos. Hétfőn szolfézs van és egyik héten fociedzés, másikon focitorna (reggel 7kor megy suliba, este 8ra ér haza). Kedden zongora órája van. Szerdán korrepetáláson logikai felmérők (osztályfőnök kérte a jótanulókat, hogy maradjanak), fociedzés. Csütörtökön szolfézs, pénteken zongora, vasárnap focitorna (minden nap zongora gyakorlás, plusz mivel órák után hazajár, így itthon tanul).

Fáradt néha, de ő választotta, szereti.

Pedagógus vagyok, bár jelenleg itthon egy 2 évessel és 13 hetes terhesként. Nálunk nem szokás ilyenkor dolgozatot íratni, mert 25 perces órák vannak. Mikor becsengetnek, bemennek, elcsendesedik az osztály, előszedik a felszerelést, ellenőrzik a házit, már majdhogy nem vége az órának. Felelni lehet, aki szeretne, mert esetleg rosszabb lett egy felmérője, de nem kötelező.

2018. nov. 10. 13:23
 27/46 anonim ***** válasza:
63%

"Egyébként sokan nem tudják de a szülő nem 3 napot igazolhat egy évben hanem max 3 napot egymás után... Le van írva s törvényben csak senki nem olvassa el."

ez úgy baromság, ahogy van.

2018. nov. 10. 13:24
 28/46 anonim ***** válasza:
33%
Azért nem kell a gyereket agyon sajnálni. Ez a dolga. Többre képesek ám mint hinnénk :)
2018. nov. 10. 13:25
 29/46 anonim válasza:
20%
Nem baromság.... Anya igazgató...szerintem ő jobban tudja. Azért nincs reklámoz a h ne legyen tömeges kivétel a suliból. Szerinted h mennek el síelni gyerekek meg stb??? A síelés nem jár csak úgy... Nekem is volt osztalytarsam akit sokszor kivettek
2018. nov. 10. 13:27
 30/46 anonim ***** válasza:
97%

Versenyen tud teljesíteni szombaton, dolgozatnál nem?

És nem a mai dolgozattal van baj, ha nem bírja, nem kell edzés, mesemondó, egyéb verseny és kész.

2018. nov. 10. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!