Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szombaton dolgozatot íratni,...

Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?

Figyelt kérdés
:(
2018. nov. 10. 11:17
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
12%
Normális szülő ilyenre használja el a 3 szülő által igazolható napot.
2018. nov. 10. 11:19
 2/46 anonim ***** válasza:
68%

Én is dolgozom szombaton.

A gyerek tudása meg csak hétfőtől péntekig tart? Vagy mi a baj ezzel?

Ha hétfőn irat, az rendben van? Akkor ha szombaton van ledolgozva a hétfő, akkor nem lehet számon kérni a tudást???

2018. nov. 10. 11:22
 3/46 anonim ***** válasza:
59%
A mai nap rendes munkanap. Tanulja meg a gyerek is, hogy vannak kivételek, amikor hétvégén is tenni kell a dolgát. Mi ezzel a gondod?
2018. nov. 10. 11:26
 4/46 A kérdező kommentje:
Mondjuk elfárad szombatra?? Tanulja meg a dolgát? Egy kva szó nélkül ment suliba...ez a dolga és nem a szombati dolgozat, úgy hogy hétközben edzések, mesemondóra készülés, matekversenyre készülés..amiket a tanár talál ki. Normális szülő a szülői igazolást arra pocsékolja, amikor eltud valahova menni együtt a család..
2018. nov. 10. 11:33
 5/46 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk elfáradok én is szombatra, mégis maximálisan ott kell lennem pénzügyesként, hogy mit csinálok.

Amit tud, azt meg nem felejti el azért, mert szombat van...

És nem kellene annyi mindent csinálnia suli után, ha így leterheli.

2018. nov. 10. 11:35
 6/46 anonim ***** válasza:
61%

Nem igazán értem mi a gondod. Ha annyira kirándulgatni akartál volna, miért nem vettél ki szabadnapot a gyereket meg írattad akkor ki mára?

Az, hogy az én gyerekem megy e mesemondóra vagy matek versenyre, azt meg nem a tanár dönti el.

Továbbra is azt mondom, a gyereket erre is fel kell készíteni, hogy vannak ilyen napok. Múlt héten otthon volt pénteken, tanulja meg, hogy annak ez volt az "ára".

2018. nov. 10. 11:37
 7/46 A kérdező kommentje:

Komolyan felnőtt emberhez hasonlítjátok a

8 éveseket? B<sszus. Remélem a te gyereked bírja az éjszakázást, mert én bírom. nincs leterhelve a gyerek, ilyenkor versenyen szokott lenni, lehet jobban bírja, mint a tiéd. De a hétköznapok utén szombatra már nem úgy vág az agyuk. De örülök, hogy te maximálisan tökéletes vagy

2018. nov. 10. 11:37
 8/46 A kérdező kommentje:

Kvára de nem volt a baja ezzel a gyereknek. Nekem volt fura. De hát itt haogy látom tökéletes szülők tökéletes gyerekkel vannak. Remélem a tied a múlt pénteket végig tanulta. És egy szó nélkül ment ma suliba lelkesen...Istenem...

Szerintem itt egyikőtöknek sincs gyereke. Érdekes, hogy mindenki dolgozik, de gyakorira van ideje...

De, igen eldönti a tanár, megkérdezi, hés ha a gyerek akar akkor megy. Nem egy szombati nap miatt mondja le. Érdekelne 65%os hogy a te gyereked tud e ennyi, bír e ennyit. vagy csak az arcod nagy

2018. nov. 10. 11:40
 9/46 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem itt nem a válaszadók a hülyék.

Egy harmadikos gyerek nem óvodás. Ha ilyenkor versenyeken szokott lenni, főleg nem hal bele, ha a suliba ül.

De ha zavar ez téged, miért van adtál neki igazolást erre a napra?! Vagy reklamálj az oktatási hivatalnál, hogy szerinted nem ezt érdemli egy harmadikos gyerek. Hajrá :D

2018. nov. 10. 11:41
 10/46 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne írhatnak dolgozatot? Ma iskolanap van.
2018. nov. 10. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!