Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?
64%os, gondolkozz már. Sport és tanulás kompenzáció. Hallottál már ilyesmiről? Igen, szombaton nem emlékszik ,hogy kedden mit tanultak pontosan környezetből, amit igazából magolniis kell, szerinted nem tud teljesíteni, mert 4-es alát írt.-..hát lehet jobb képességű mint a ties esetleg így tanulás nélkül szombatra, úgy hogy hétköznap mással is foglalkozik. Sportra van szombaton energia, szellemileg kifárad az ember,. ja te nem, és a gyereked sem, bocs...
Perszeegy szombati 4 alá doga miatt kiveszem abból a sportból, ami az élete, meg nem viszem el mesemondóra, amit tavaly is megnyert....ne viccelj már
10: 40-re mentem érte. 3 perc a suli, bocs
Sport és tanulás kompenzáció.
Sportoljon akkor, ha bírja a terhelést. NEm bírja, ennyi.
Az én gyerekem nem zseni, mint itt soknak, aki szombaton ugyanúgy topon van....
nem írtam egy szóval sem, hogy szemét
kicsit kiforgattad a szavaim, olvasd el a válaszok, az enyém van leszólva. Igen, vannak jóképesságű gyerekek, akik elfáradhatnak. A kettes tanuló is ugyanúgy elfárad. De itt bármit ír az ember, mindig az ellenkezője jön.
Ja és a gyerek a barátjánál van, mielőtt bárki szól.
szerencsére azért van remény, vannak értelmes kommunikatív válaszok is, nem csak trollok
Kicsit el vagy szállva magadtól. Ne haragudj, de ideje észrevenned, hogy nem körülötted forog a világ.
Szegény gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!