Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szombaton dolgozatot íratni,...

Szombaton dolgozatot íratni, harmadikosoknak?

Figyelt kérdés
:(
2018. nov. 10. 11:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
65%
bocs, de meddig volt suliban, ha negyed 12-kor már otthon volt és el is mesélte, hogy nem sikerült úgy, ahogy akarta???
2018. nov. 10. 13:36
 32/46 A kérdező kommentje:

64%os, gondolkozz már. Sport és tanulás kompenzáció. Hallottál már ilyesmiről? Igen, szombaton nem emlékszik ,hogy kedden mit tanultak pontosan környezetből, amit igazából magolniis kell, szerinted nem tud teljesíteni, mert 4-es alát írt.-..hát lehet jobb képességű mint a ties esetleg így tanulás nélkül szombatra, úgy hogy hétköznap mással is foglalkozik. Sportra van szombaton energia, szellemileg kifárad az ember,. ja te nem, és a gyereked sem, bocs...

Perszeegy szombati 4 alá doga miatt kiveszem abból a sportból, ami az élete, meg nem viszem el mesemondóra, amit tavaly is megnyert....ne viccelj már

10: 40-re mentem érte. 3 perc a suli, bocs

2018. nov. 10. 13:43
 33/46 anonim ***** válasza:
66%

Sport és tanulás kompenzáció.

Sportoljon akkor, ha bírja a terhelést. NEm bírja, ennyi.

2018. nov. 10. 13:44
 34/46 A kérdező kommentje:
Te egy gyökér vagy, bocs...
2018. nov. 10. 13:46
 35/46 A kérdező kommentje:
zabrakadabra privát üzenete nekem: "egy egeret nem bíznék ekkora baromra, nem gyereket, lúzer troll. Most miért nem a gyerekkel foglalkozol, miért itt kamuzol, idióta?"
2018. nov. 10. 13:47
 36/46 anonim ***** válasza:
97%
Szóval egy zseni gyereked van, aki versenyeket nyer, és sportol, szar neki a 4 alá, de a tanár milyen szemét, hogy dogát irat...
2018. nov. 10. 13:51
 37/46 A kérdező kommentje:

Az én gyerekem nem zseni, mint itt soknak, aki szombaton ugyanúgy topon van....

nem írtam egy szóval sem, hogy szemét

2018. nov. 10. 13:52
 38/46 A kérdező kommentje:

kicsit kiforgattad a szavaim, olvasd el a válaszok, az enyém van leszólva. Igen, vannak jóképesságű gyerekek, akik elfáradhatnak. A kettes tanuló is ugyanúgy elfárad. De itt bármit ír az ember, mindig az ellenkezője jön.

Ja és a gyerek a barátjánál van, mielőtt bárki szól.

szerencsére azért van remény, vannak értelmes kommunikatív válaszok is, nem csak trollok

2018. nov. 10. 13:56
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Most igazából mi is a bajod??????
2018. nov. 10. 14:01
 40/46 anonim ***** válasza:
97%

Kicsit el vagy szállva magadtól. Ne haragudj, de ideje észrevenned, hogy nem körülötted forog a világ.

Szegény gyerek.

2018. nov. 10. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!