Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli, szinte nulla tanulással?

Szóbeli, szinte nulla tanulással?

Figyelt kérdés

Eléggé félek a szóbelitől, 10 napom van hátra, és szinte semmit nem tanultam rá még.

Egyszerűen annyi tétel van, hogy nem bírom rávenni magam..

Sose ment nekem ez a tanulás dolog, 5-10 perc után minden eszemben van, csak a tanulás nem, és mindig halogatok, lebeszélem magam..

Eléggé bűntudatom is van miatta, minden nap már előre stresszelek a szóbelitől, de még ennek ellenére sem bírom magam normálisan rávenni a tanulásra.

Nincs semmi motivációm hozzá, nem akarok tovább tanulni főiskolán, egyetemen, csak azt akarom, hogy meglegyen.

Az nem elég motiváció nekem, hogy ilyen, meg olyan rossz lesz, ha megbukok..

Az nyugtat kicsit, hogy jó pár témát elolvastam ezen az oldalon, amit olyanok írtak, akik olyan helyzetben voltak, mint most én, és érdekes mondom, mindig az lett a téma vége, hogy sikerült a szóbeli a kérdezőnek.

2018. jún. 8. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Képzeld én megtanultam az összes 20 tételt mindenből.. Milyen érdekes.. Én továbbtanulok, mivel egy sima érettségi bizonyítvánnyal lósz@rt nem érsz, mehetsz a Tesco-ba árúfeltöltőnek.
2018. jún. 21. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolso kommentelo! Azert mert te tovabbtanulsz meg nem jelenti azt hogy te jobb helyre is fogsz kerulni :) Egyebkent meg egy jo szakmaval tobbet lehet keresni mint egy diplomaval ;) Meg te agyon tanulod magad masok mar elik az eletuket tudod,temeg rongyosra tanulod magad a semmire :) Kepzeld el egy ismerosom erettsegi +okj kepzese van milyen fura 250k keres havonta! Szoval ilyeneknek ne dolj be siman ha akarsz tovabtanulni akkor tanulni kell de ha nem eleg lesz az a tudas amivel vagy!
2018. jún. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!