Középszintű magyar es történelem szóbeli érettségin nulla tanulással forráshasználattal, atlasszal, szöveggyűjteménnyel el lehet érni a 12%-ot? Mennyire nehéz elérni ilyen feltétellel?
Amúgy kérdező, nem igaz hogy nem tudsz naponta pár órát rá fordítani, én is nagyon lusta vagyok. amikor még 31 napom volt akkor még sz*rtam a tanulásra, azt most pár napja jutott eszembe hogy hoppá, tanulni kéne! napi 10 tételt lenyomok, de úgy hogy úgy leröviditem a tételt ahogy csak tudom. Meg töriből is minden tételnek csak a felét tanulom meg, bőven elég az, úgyse lesz idő elmondani az egészet!
Most komolyan, 1 tétel az kb 15 perc megtanulni, ha nem kevesebb. És hidd el, szerintem én vagyok a leg lustább ember ezen a földön! :D
nem hiszem, mert én :D Mondjuk én napi kb. 3-4-5 órát szánok rá, de ez reggel 9-től kb. estig. Csak közben még ezt kell csinálni meg azt..
Kérdező. Magyarból (nyelvtanból ha figyeltél az órákon, akkor könnyebb. Irodalomból már neccessebb.
Töriből viszont sztem könnyű, mert ott az atlasz, plusz a forrás(ok), de ha esetleg átolvaod mindet, figyelmesen, nem fog ártani. Pláne ha a két tétel között átfedés van, hátha belekérdez a tanár.
Én is idén csinálom. 20L
Az eddigiek alapján szerintem meg én lehetek a leglustább.. Eddig annyi volt a történés, hogy 4 nyelvtan tételt néztem át, 2 irodalom tételt, illetve 4 történelem tételt... Ez mind :D
Én is abban reménykedek, hogy nem lesz nagy probléma a szóbelin.. Valahogy csak átlöknek már, ha idáig eljutottam/jutottunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!