Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középszintű magyar es történel...

Középszintű magyar es történelem szóbeli érettségin nulla tanulással forráshasználattal, atlasszal, szöveggyűjteménnyel el lehet érni a 12%-ot? Mennyire nehéz elérni ilyen feltétellel?

Figyelt kérdés

2016. jún. 9. 05:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érettségizem tavaly középszinten, hogy szerdán 1-re voltam behívva.

KEDDEN REGGEL elkezdtem az irodalomtételekt olvasni, este 7-re 16-ot elolvastam.

Szerda reggel a maradék 4 irodalom tételt elolvastam. Utána a törit kezdtem el olvasni. Bementem szerdán félre, amit már kihúztak azt nem olvastam el.

Nyelvtanból az elsp 3 tétel első 2-2 mondatát olvastam el, és így mentem be szóbelizni.

Szóval szerintem én vagyok a leglustább. xD

DE ennek ellére mindkét szóbelim 100%-os lett.

Miért? Mert a 4 év alatt tanultam, sok mindent megjegyeztem.

Ha te nem így tettél a korábbi évek alatt, akkor marad az, hogy elolvasod őket 2-3x, és az elég lesz a 12%-hoz.

2016. jún. 9. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a baj hogy elolvasásból semmi nem marad meg, az csak arra jó hogy a már meglévő tudást felelevenítsd!
2016. jún. 9. 17:12
 13/19 Nadiaa válasza:
100%
Én is most érettségizek,és konkrétan 3 hete folyamatosan tanulok de mégis ugy érzem semmit nem tudok! Nagyon félek de ahogy ezeket elolvastam kicsit megnyugtattatok :D Remélem mindenkinek jol fog sikerulni ls bocsi a sok helyesírási hibáért de közbe félig alszok :D
2016. jún. 11. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hétfőn vizsgázok, mq kezdtem el komolyabban készülni. Szorítsatok:D
2016. jún. 11. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Énis ugyanígy! Töri tételeket most végeztem ki, nyelvtannak most állok neki, irodalmat is még át kell nézni mert abból is alig tudok valamit!

Én kedden érettségizek, de mivel elég sokan vagyunk így 3 napra lesz felosztva, szóval lehetséges hogy szerdán fogok, hát remélem mert akkor lenne plusz egy nap :P

2016. jún. 12. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Szurkolok! Úgyahogy minden érettségiző társamnak. Szerencsére nekem még van 8 napom, de az is lehet hogy 9. 22-24 között lesz a szóbeli.
2016. jún. 13. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Ahhh, de jó neked! Én már vagy 5 órája folyamatosan tanulok, mert holnap érettésgizek, és tiszta paranoiás vagyok hogy semmit nem fogok tudni :(
2016. jún. 13. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Na én végeztem is mindennel tegnap, annak ellenére, hogy nem igazán tanultam, szerencsésen olyan tételeket húztam, amiket tudtam:D
2016. jún. 14. 13:10
 19/19 Nadiaa válasza:
Jajj én jövö hétfőn fogok! Szoritsatok értem, hogy olyat huzzak amit tudok :0 :D
2016. jún. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!