Középszintű magyar es történelem szóbeli érettségin nulla tanulással forráshasználattal, atlasszal, szöveggyűjteménnyel el lehet érni a 12%-ot? Mennyire nehéz elérni ilyen feltétellel?
Én úgy érettségizem tavaly középszinten, hogy szerdán 1-re voltam behívva.
KEDDEN REGGEL elkezdtem az irodalomtételekt olvasni, este 7-re 16-ot elolvastam.
Szerda reggel a maradék 4 irodalom tételt elolvastam. Utána a törit kezdtem el olvasni. Bementem szerdán félre, amit már kihúztak azt nem olvastam el.
Nyelvtanból az elsp 3 tétel első 2-2 mondatát olvastam el, és így mentem be szóbelizni.
Szóval szerintem én vagyok a leglustább. xD
DE ennek ellére mindkét szóbelim 100%-os lett.
Miért? Mert a 4 év alatt tanultam, sok mindent megjegyeztem.
Ha te nem így tettél a korábbi évek alatt, akkor marad az, hogy elolvasod őket 2-3x, és az elég lesz a 12%-hoz.
Énis ugyanígy! Töri tételeket most végeztem ki, nyelvtannak most állok neki, irodalmat is még át kell nézni mert abból is alig tudok valamit!
Én kedden érettségizek, de mivel elég sokan vagyunk így 3 napra lesz felosztva, szóval lehetséges hogy szerdán fogok, hát remélem mert akkor lenne plusz egy nap :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!