Kinek sikerült nagyon kevés vagy nulla tanulással szóbeli érettségije? Hányasra?
Erre a kérdésedre szerdán fogok válaszolni, akkor érettségizem ugyanis :D
improvizálni fogok, egyedül a töri tételeket olvastam el
én tanulok rá...de úgyérzem nem tudok semmit.még van 8 tételem holnaptól ismételni szeretnék.
szerintetek 3 nap elég az ismétlésre?120 tételem van.
magyar érettségin irodalomból kihúztam egy olyan tételt, amit akkor vettek, amikor kórházban voltam baleset miatt, csak félig volt meg, szóval alig volt róla sejtésem. 39 pontot kaptam az ötvenből. Pedig egy olyan kérdésre: Miben különbözik a negyedik rész a többitől? Azt a választ adtam, hogy az a leghosszabb.
A töri tételeket, amikor magyarul mentem egyszer olvastam el vizsga előtt 52 vagy 53 pontot kaptam a hatvanból.
Hm... érettségin más ilyen esetem nem volt. Szakmai vizsga meg nem ide tartozik. :D
No igen.
Töriből alig tanultam valamit 60/55-öt kaptam, a tanár ilyen nemtörődöm volt ált.
Magyarból széjjeltanultam magam 50/23, ott a tanár elég kemény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!