Mennyire nehéz az érettségi? Meg lehet csinálni nulla tanulással? Hogy célszerű felkészülni?
Milyen tárgyból?Milyen szinten, emelt/közép? Hányasra/hány százalékra szeretnéd megcsinálni? Milyen képességű vagy az adott tárgyból/tárgyakból, jelenleg milyenek a jegyeid?
Ezekre ha válaszolsz, akkor könyebben tudunk segíteni neked
Az a baj, h attól tartok, hogy hiába vannak jó jegyeim az èrettsègin nem fogok tudni semmitse...
4-es 5-ös vagyok ès szeretnèk is az èrettsègin is így teljesíteni
A közép töri/magyar nevetségesen könnyüek, ha 4-5 vagy belölük, akkor kb az irásbeli részekre nem kell tanulnod semmit.
Törin használható az atlasz, aminek a végében kb minden évszám benne van. A legtöbb feladat kikövetkeztethető könnyedén, nem kell hozzá sok lexikális tudás.
A magyarhoz szinúgy. Szimpla szövegértés az egész szinte. Amikor meg esszét kell irnod, akkor választhatsz 3 dolog közül.
Én 4-es magyart és 5-s T
és 5-s Törit írtam annó.
(Egyiket se vittem pontszámításhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!