Hogy lehet, hogy 24 gyerekből csak 3 ment ma suliba? Annyira felidegesítettem magam fiammal együtt 4en voltak bent. Mi tanultunk vele tegnap is, biztattuk hogy vannak ilyen napok hétvégén is menni kell suliba. Erre most szinte mindenki otthon maradt.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 09:28
31/34 anonim válasza:
Mi az, hogy csak úgy adják oda ezeket a napokat? Milyen jogon jár neked? Akkor adják oda a rendőrnek, tűzoltónak, ápolóknak, ker. dolgozóknak is. Neked milyen jogon jár több?
32/34 anonim válasza:
#31 igazad van, ha másnak szxr mindenkinek legyen az!
Mert ha a mentősnek bent kell lennie mert életeket ment szopassuk meg a takarítót is, a boltost is, nehogymár bárkinek jobb legyen, akkor is dögöljön meg a szomszéd tehene ha valaki magának vágta le.
33/34 anonim válasza:
Ostoba vagy és iszonyat rosszindulatú. Ha neked szar, legyen másnak is az, ugye..? Szánalmas vagy. Nem azt mondtam h csak és kizárólag nekem adják oda, hanem hogy meg lehetne adni ezt a napot, anélkül is h ledolgoztatnák, tehát mindenkinek és nem csak nekem, Mr.Legyen mindenkinek szar, mert nekem is az.
34/34 anonim válasza:
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert! Hagyátok rá szegèny nincs min kiélje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!