Hogy lehet, hogy 24 gyerekből csak 3 ment ma suliba? Annyira felidegesítettem magam fiammal együtt 4en voltak bent. Mi tanultunk vele tegnap is, biztattuk hogy vannak ilyen napok hétvégén is menni kell suliba. Erre most szinte mindenki otthon maradt.
Szerintem a kérdezőnek az esik rosszul, hogy a suliban a tanárok nem mondták előre, hogy "lötyögős" nap lesz, tehát ők tegnap délután házit írtak, tanultak, készültek, és ma pedig a gyönyörű időben kirándulás helyett suliba mentek, mert úgy volt mondva hogy ez a nap tanítási nap lesz, nem pedig felvigyázás.
Ha a suliban előre mondják, hogy ugyan nyitva lesznek mivel munkanap van, de nem kötelező bemenni, mert csak videó nézés lesz, vagy esetleg osztálykirándulás lett volna tervezve órák helyett, az ugye más lenne, a szülő eldönthette volna hogy akkor maradnak otthon, vagy kell mennie a gyereknek.
Én megértem hogy ez felidegesített, de sajnos így utólag nem tudsz már tenni semmit. Max most elmenni a gyerekért, hamarabb hazahozni és akkor még tudtok valami programot csinálni délutánra.
Addig ott maradt amíg fagyiztak elhoztam.
A tanító néni is nagyon mérges volt mert neki sem jelezték, hogy nem mennek a gyerekek. Matekból dolgozatot is írtak volna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!