Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy 24 gyerekből...

Hogy lehet, hogy 24 gyerekből csak 3 ment ma suliba? Annyira felidegesítettem magam fiammal együtt 4en voltak bent. Mi tanultunk vele tegnap is, biztattuk hogy vannak ilyen napok hétvégén is menni kell suliba. Erre most szinte mindenki otthon maradt.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 09:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
Én megértelek, ma tényleg munkanap van, de ha nálatok ez a szokás, akkor legközelebb te se küldd be a suliba.
2018. ápr. 21. 10:17
 12/34 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk ma nincs is tanitás,elmentek egy rövid kirándulásra.
2018. ápr. 21. 10:47
 13/34 anonim ***** válasza:
47%
Az én fiaim se mentek oviba sőt ha lesz ilyen akkor suliba se fognak menni, csak azért mert néhány okos kitalálta, hogy fú munka nap. Sokan dolgozi se mentek. Anyukám ékszer is elengedték.
2018. ápr. 21. 10:57
 14/34 anonim ***** válasza:
39%
Anyukámékat is elengedték, sőt nálunk minden úgy megy mint rendes hétvégén. Ez a szombati munka nap egy hülyeség a tanárok helyébe eszembe se jutatta feleltetni vagy dolgozatot íratni.
2018. ápr. 21. 10:59
 15/34 anonim ***** válasza:
60%
Te minek vitted ha már volt programotok? Csak hogy ott üljön mert kötelező képes voltál bevinni minthogy inkább kirándulni mentetek volna. Érettségi diploma előtt áll? Nem? Akkor még minek vitted be?
2018. ápr. 21. 11:05
 16/34 anonim válasza:
72%
És volt ma tanítás is vagy csak lötyögős nap? Nálunk pl sem most, sem az előző szombaton nem volt tanítás. Gyerekmegőrzés volt, filmet néztek, játszottak, így aki tudta megoldotta, hogy otthon maradjon a gyerek. Ovi egyáltalán nincs.
2018. ápr. 21. 11:20
 17/34 anonim válasza:
41%

Szerintem a kérdezőnek az esik rosszul, hogy a suliban a tanárok nem mondták előre, hogy "lötyögős" nap lesz, tehát ők tegnap délután házit írtak, tanultak, készültek, és ma pedig a gyönyörű időben kirándulás helyett suliba mentek, mert úgy volt mondva hogy ez a nap tanítási nap lesz, nem pedig felvigyázás.

Ha a suliban előre mondják, hogy ugyan nyitva lesznek mivel munkanap van, de nem kötelező bemenni, mert csak videó nézés lesz, vagy esetleg osztálykirándulás lett volna tervezve órák helyett, az ugye más lenne, a szülő eldönthette volna hogy akkor maradnak otthon, vagy kell mennie a gyereknek.

Én megértem hogy ez felidegesített, de sajnos így utólag nem tudsz már tenni semmit. Max most elmenni a gyerekért, hamarabb hazahozni és akkor még tudtok valami programot csinálni délutánra.

2018. ápr. 21. 11:40
 18/34 A kérdező kommentje:

Addig ott maradt amíg fagyiztak elhoztam.

A tanító néni is nagyon mérges volt mert neki sem jelezték, hogy nem mennek a gyerekek. Matekból dolgozatot is írtak volna :(

2018. ápr. 21. 12:00
 19/34 anonim ***** válasza:
5%
Remélem akik ma nem mentek dolgozni, azok ápr. 30-án mennek. Én eltörölném ezeket a hosszú hétvégéket. Ha nem dolgozzák le rendesen, akkor nem fair.
2018. ápr. 21. 12:12
 20/34 anonim ***** válasza:
16%
Anya állami helyen dolgozik, délben mindenki hazamehet én meg itt baxom a rezet tök egyedül 4-ig a műhelyben...
2018. ápr. 21. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!