Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy 24 gyerekből...

Hogy lehet, hogy 24 gyerekből csak 3 ment ma suliba? Annyira felidegesítettem magam fiammal együtt 4en voltak bent. Mi tanultunk vele tegnap is, biztattuk hogy vannak ilyen napok hétvégén is menni kell suliba. Erre most szinte mindenki otthon maradt.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 09:28
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
96%
Ok, így más, hogy beígért tanítási nap volt. Majd igazolhatják a szülők a hiányzást. Mondjuk szerintem az se normális, aki szombaton akart a tök fáradt gyerekekkel matek dolgozatot íratni..
2018. ápr. 21. 12:18
 22/34 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ma csak azért ment suliba a gyerekem, mert meg lett mondva, hogy játékos programok lesznek délig (cucc se kellett), utána jöhetett haza. Én megkérdeztem szeretne-e menni, azt mondta igen (még van 3 szülői igazolásom). A kisebbik ovis, ő itthon maradt (szülőivel igazolom neki, ott még 2 napot igazolhatok). Én ma kötelezően szabadságon vagyok, nálunk nincs ma munka.

Bolond az a tanár, aki szombaton dogát akar iratni. Én a helyedben biztos nem mondtam volna le a programot. Ilyenkor úgyse csinálnak semmi értelmeset normális helyeken. Főleg azért, mert a tanárok is tudják, hogy gyerek az alig lesz.

2018. ápr. 21. 12:55
 23/34 anonim ***** válasza:
58%
Miért heti 6 napot dolgozik éh bérért az fear? Itt gyerekekről van szó ha nem tűnt volna fel. Akik így is eléggé le vannak terhelve. Az meg hogy pont ma akart dogát íratni, no comment.
2018. ápr. 21. 13:10
 24/34 anonim ***** válasza:
44%
19, reményed teljesül, mert nem magyar munkarend szerint dolgozok, így a mai rendes szabadnap, április 30 pedig munkanap.
2018. ápr. 21. 13:17
 25/34 anonim válasza:
35%

Miért kéne dolgoznia annak, aki ma nem ment majd 30-an...? A rosszindulat, ha fajna, te már üvöltenel. Azért, mert neked szar, másnak is legyen az?? Tipikus magyar hozzáállás. Én nem mentem egy szombat se dolgozni és nem is fogok, kiveszem szabira és kész. Az én nyamvadt szabimból megy el ilyen hülyeségekre majd az év során 6-7 nap, amennyi szombatot munkanapnak rendeltek el.

Bele is halnának, ha megadnák azokat a napokat, anélkül h le kéne dolgozni... Nevetgseges, hogy emberek dolgoznak konkrétan éhbérért, ebből áll jóformán az egesz életük és ha kapnak egy hosszú hétvégét, akkor le kell dolgozni. Karácsonyt, szilvesztert le kell dolgozni, ez mégis mi..? Hanyinger ez az egesz rendszer!!

2018. ápr. 21. 14:11
 26/34 anonim ***** válasza:
17%
#25 a bónusz hogy tavaly meg nem egy ünnep esett vasárnapra azt mégsem kapjuk meg máskor.
2018. ápr. 21. 15:14
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
25-ös, ma a 30-dikát dolgozzák le. Ha nem dolgozik, akkor dolgozzon 30-dikán. Mire fer adnák csak úgy oda a hétfői napot? Megmarad a szabid, ha bemész dolgozni, azt nem kell sírni, hogy fogy a szabid! Vagy nem kellenek hosszú hétvégék, aztán csak az ünnep napján vagy otthon. Még kéne a plusz nap, ledolgozás nélkül mi? Szabit se engedélyezném, max. fizetetlent. Iskolában meg egész nap játszanak ilyenkor a gyerekek.
2018. ápr. 21. 15:49
 28/34 anonim ***** válasza:
5%
Ja és nem érdekel ha lepontoznak. Sírtok, hogy szombaton dolgozni kell, bele ne halljatok. Na, meg a pedagógus is, meg ne szakadjon.
2018. ápr. 21. 15:50
 29/34 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó te csak hisztizel. Nem mindegy hogy ki megy ki nem megy iskolába/dolgozni? Attól neked több lesz vagy kevesebb? Nincs életed, hogy másokéval foglalkozol?
2018. ápr. 21. 19:37
 30/34 anonim válasza:
40%

72%-os elhiszem, hogy neked nulla életed van és a munka körül forog mindened, azon hogy dolgozol, mint egy robot, de nehogy már másnak megmond, hogy mikor mit és hogyan dolgozzon le. A hétvége számomra hétvége, 7 szaros napból kettő hadd legyen már szabad és ha én kiveszem a SAJÁT szabimbol, akkor kiveszem a szabimból. És nem, nem dolgoztam se ma és nem fogok 30-an is.

Az ember az élete 90%-át az iskolában, utána pedig a munkában tölti, nyugodtan odaadhatnák anélkül is ezeket a napokat, hogy a hétvégénket b*asszák szét. De te menj nyugodtan és dolgozz még vasárnap is, meg egesz heten 0-24ben, az év mind a 365 napján, ahogy látod te ebben leled örömöd.. Nyilván a munkán kívül más nem tölti a szánalmas kis életedet, ezért kell a máséval foglalkoznod

2018. ápr. 22. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!