Mennyit kérnétek 60 matekpélda megoldásáért, illetve mennyi az amennyit már sokalnátok, ha nektek kéne fizetnetek érte?
Figyelt kérdés
11. osztályos matekfeladatok (egyenlet, egyenletrendszer, koordinátageometria, halmaz, valószínűségszámítás, geomtria, függvények, stb.)2010. jún. 12. 22:41
2/11 anonim válasza:
Én inkább elmennék egy magán-matektanárhoz (óránként 3 ezer) és együtt megoldanánk őket. Nem hinném, hogy 3 óránál többet venne igénybe, így max. nálam 10 ezer jöhet szóba.
3/11 anonim válasza:
Te most az vagy ,aki megcsinálná, vagy aki megcsináltatná?
4/11 anonim válasza:
8-10 ezer,de végül is ötért is megcsinálnám ha bárki rám bízná
18F :D
5/11 A kérdező kommentje:
aki megcsinálná :)
és köszi a válaszokat, de azért írjatok még
2010. jún. 12. 23:19
6/11 anonim válasza:
most megpályáztatsz minket, vagy mi a szösz? :D
na akkor figyeljetek, kartellbe verődünk aztán feltornásszuk az árakat, majd osztozunk. Na?:D
7/11 A kérdező kommentje:
én csinálnám meg a feladatokat valakinek, szal nekem csak jó, ha feltornázod az árakat :D
2010. jún. 12. 23:33
8/11 anonim válasza:
60 matekpélda rosszabb esetben is max 3-4 óra, úgyh 25 kissé drasztikus:D szerintem kb 1200-1300 Ft-os órabérben gondolkozhatsz...
9/11 anonim válasza:
De miért nem azt kérdezed meg, aki meg szeretné veled oldatni a feladatokat, gondolom, ha sokat kérsz, úgyis keres majd mást.
10/11 anonim válasza:
Én csináltattam már így feladatokat, vegyesen fizikával, összesen 40db feladatot. Megcsinálták nekem 2óra alatt és 2ezret kértek érte.
Bolond aki 25ezrekkel dobálozik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!