Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azok, akik korábban már...

Azok, akik korábban már érettségiztek emelten kémiából! Hogy éreztétek magatokat írásbelin, és végül milyen lett?

Figyelt kérdés

Tavaly már voltam emeltezni kémiából, de akkor esélyt se láttam arra, hogy sikerüljön, szinte úgy mentem be, hogy "rontsam már el", és meg is történt, valami negyveniksz pontos lett az írásbelim, és 58-ra vittem fel szóbelivel.

Idén volt időm készülni rá (tavaly elúsztam minden mással, és a kémiát csak tologattam és szorongtam), és azt hiszem, egész jól megy. Végigcsináltam a villányis munkafüzetet, egy hónapja végeztem a teljes anyaggal, és most ismétlek, 80-90 százalékos próbákat írok, de inkább 90-hez van közelebb (volt 90 és 93 százalékos próbám is), és nagyon szeretném élesben is 90 körülre hozni. Eléggé félek, hogy mi lesz, ha minden ellenére totál elrontom.

Na mindegy, szóval leginkább az a kérdésem lényege, hogy ha az ember beül kémia emeltezni, az sikerülhet jól és rosszul is, de amikor ti voltatok, milyenek voltak a próbáitok, és milyen érzéseitek voltak azelőtt, hogy elmentetek volna megírni? Mi lett az eredmény?

Most úgy érzem, ha holnap lenne, meg tudnám írni, de mégis, mintha csomó dolgot nem tudnék. Azt hiszem, hogy nem érzem ugyanazt, mint tavaly, az jót jelent de totál nem tudom kiszámítani. Minden tapasztalatnak örülök.

2017. máj. 8. 23:16
 131/143 anonim ***** válasza:
453 pontom van :D
2017. jún. 24. 08:56
 132/143 A kérdező kommentje:
Gratula. :)
2017. jún. 25. 23:19
 133/143 A kérdező kommentje:
Juj gyerekek, nem tudom, ki jár mostanában errefelé, de nekem ma kezdett el beütni a krach, hogy holnap minden kiderül, és kezdek baromira nyugtalan lenni. Esküszöm, sokkal jobb volt hónapokkal ezelőtt, amikor még minden túl messze volt ahhoz, hogy racionalizáljam. :D
2017. júl. 25. 15:03
 134/143 A kérdező kommentje:
Felvettek. :)
2017. júl. 26. 20:48
 135/143 anonim ***** válasza:
Na hova?:)
2017. júl. 26. 21:33
 136/143 A kérdező kommentje:
SZOTE, amit szerettem volna. :) Nagy kő esett le most a szívemről azért, bár még mindig nem hiszem el teljesen.
2017. júl. 26. 22:01
 137/143 anonim ***** válasza:
Eltelt pár hónap a topic megnyitása óta.Kérdező ,többi válaszoló milyen az egyetem?Hogy megy?:)
2017. dec. 12. 14:02
 138/143 A kérdező kommentje:

Bizony, holnap vizsgázom is ráadásul. :D (meg ma is vizsgáztam csak a biztonság kedvéért :D)

Háát, az biztos, hogy mozgalmas pár hónap mögött állok. :D Totál más lett az életterem/életmódom, de egyelőre még nem bántam meg. Szeged szuper város, az egyetem tényleg nagyon-nagyon jó, és végre azt tanulhatom, amit mindig is szerettem volna. Egyelőre "sodródok az árral" meg próbálok nem az az unalmas, folyton csak a vizsgákról meg az anatról panaszkodó ember lenni, de jó érzés, hogy amúgy megtehetem. :D

Ti többiek?

2017. dec. 18. 20:55
 139/143 A kérdező kommentje:
Btw, maxos lett a kémia szintfelmérőm. ;)
2017. dec. 18. 20:55
 140/143 anonim ***** válasza:

Sok sikert és kitartást!Örülök,hogy tetszik Szeged,az egyetem.:)

Én Pécsen vagyok,nálunk is megy a vizsgaidőszak,de én már szerencsére megvagyok a tárgyak felével.:D Eddig nem bántam meg,hogy itt maradtam és elkezdtem az orvosit.Remélem,hogy később sem fogom.

2017. dec. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!