Az osztálytársaimnak mi lehet a bajuk velem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Rosszul tanulok,kb.2tanulót piszkálok de semmit nem ártottam nekik:S2010. ápr. 28. 19:56
11/13 anonim válasza:
Gondold végig, hogy milyen xar lehet annak a 2 gyereknek akit mindenki baszogat és gondold végig hogy milyen xar neked hogy baszogatnak. Gondolom az a két gyerek eléggé lekvár és a kisebbet könnyű baszogatni. A helyedbe én békén hagynám őket és megpróbálnék "láthatatlan" lenni és tanulni hogy a jegyeiddel se tudjanak piszkálni :)
12/13 anonim válasza:
Mindenki b_szogatja őket és akkor neked is kell?:S dikk mikwannak:PxĐ
13/13 anonim válasza:
Engem is baszogattak 9-ben, pedig semmit sem tettem velük. Elég sz@r érzés volt. Sírtam is eleget miattuk. Általánosban sokkal jobb volt. Sajnos a barátimtól külön suliba kerültem. Hidd el borzalmas amikor a semmiért b@sztatnak... Inkább hagyd abba. Én a sarkamra álltam és megmondtam nekik h elég. Volt támaszom is. Ma sem vagyunk puszipajtások, de legalább normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!