Mi a fenét élvez egy egyetemi tanár abban, hogy olyan vizsgasort készít, amit szinte lehetetlen megirni? Valamilyen gyerekkori buzerans félelmeit tükrözi? Vagy mi az isten bajuk van az ilyeneknek? Mondja mar meg nekem valaki! 23/l
ez a pörgése..lol:DDD
egy F&sz, így szórják ki az embereket...
Vizsgaidőszak van. :D:D
Legalább nem bízzuk el magunkat, és jól megtanuljuk az anyagot. Megmarad a szakma becsülete. :D
Igaz,én már régen jártam egyetemre,de akkor a pótvizsgákért fizetni kellett! Ebből a pénzből a profnak is csurrant-cseppent.
Gondolom,ez ma is így van, Aki többet buktat,több pénzt kap.
Megtunuljuk az anyagot????Na ezt sasoljatok! Igaz törtenet: Covinusos tanar....makroökonomia vizsga....Adott egy kerdes, van a, b, c, d, valasz lehetöseg...Na most 100%-ban biztos vagy benne, h egyik sem jo...de feltetelezed magadban, h a tanar nem annyira köcsög, h nincs is ott a helyes vaalsz, ezert akarva akaratlanul is tippelsz, feltetelezve, h megis te tudod rosszul a vaalszt...
Vizsga utan be mesz megnezni a tanarhoz a vizsgalapod! a kerdesre adott valaszod nem jo... kerdöre vonod a tanart, h hat megis melyik a helyes valasz akkor, mert h te feltetelezted, h a helyes valasz nincs is ott...
erre a tanar: oda kellett volna irni, h e: es melle a helyes valaszt!
Na most ez normalis dolog??????
Nem normális. Vannak ilyen emberek. Szerintem tényleg van vmi stikkje (depressziós, magányos, fiatalabb korában őt is szívatták) és másokon vezeti le.
De megkérdezhetem, hogy hányan írtátok a vizsgát, hány embernek lett egyes, kettes, hármas, négyes, ötös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!