Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a fenét élvez egy egyetemi...

Mi a fenét élvez egy egyetemi tanár abban, hogy olyan vizsgasort készít, amit szinte lehetetlen megirni? Valamilyen gyerekkori buzerans félelmeit tükrözi? Vagy mi az isten bajuk van az ilyeneknek? Mondja mar meg nekem valaki! 23/l

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja es alatalaban a vizsgakat kb. 75-100 fö irja...
2011. jan. 13. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak elgondolkodtam. Nálunk is volt már, hogy az emberek több, mint fele megbukott vizsgán, mégis volt két olyan ember, aki meg tudta írni ötösre. Szóval akkor lehet, hogy mégsem a vizsgával volt a gond.
2011. jan. 13. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Átkozódás helyett sztem keressétek fel annak a tanszéknek a vezetőjét, ahol a vizsgáztató tanár tanít. Minél többen mentek, annál jobb..
2011. jan. 13. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Van egy bizonyos hatar, amikor mar lehet reklomalni, de nem tudom mennyi ez a bukasi rata. erdemes elolvasni a szabalyzatot, ott vannak ilyen kis aprobetus reszek, hogy mikor vonhato felelosegre a tanar, abban az esetben, ha ez tenyleg jogos, es nem egy olyan hallgatseregrol van szo, aki sikhulye.

Keresd fel a HOK-ot, nalunk az ELTE-n nagyon rendesek.(:

20/L

2011. jan. 14. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni az anyagot és akkor nem lehet gond a vizsgával...
2011. nov. 22. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!