Mi a bajuk? Irigyek?
Figyelt kérdés
Tavaly mentem át egy gimibe, ahol kavartam az akkori legmenőbb végzőssel. És azóta a lányok ki nem állhtnak, mindenkinek baja van velem. az egész sulinak. Vki azt sem tuja h miért csal úgy van.2010. ápr. 24. 22:47
2/4 anonim válasza:
Irigyek.Ne is foglalkozz velük.Majdcsak felnőnek agyilag..
3/4 A kérdező kommentje:
meg állítólag bunkó és nagyképű vagyok. Figyeljetek... tavaly mentem abba a suliba, meg sem mertem szólalni... meg mindenféle hülyeséget kitalálnak, h tavaly kirúgattam egy 10.-est... Anyám... -.-"
2010. ápr. 25. 18:39
4/4 anonim válasza:
"...kavartam az akkori legmenőbb végzőssel..."
Ha nem látsz ebben a mondatrészben semmi idiotizmust, akkor egyértelműen meg érdemled.:)
(Ebből az derül ki, h kivel kavartál, fura h ebből indulsz ki, mintha bárkit is érdekelne, h te milyen menő pali f@szán csüngsz) Arról, egy szót sem ejtettél,amiből esetleg kiderülne a jellemed...báár ez a "legmenőbb végzőssel kavartam dumád...enged következtetni...sztem is egy körülményes idióta vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!