Miért fáj az osztálytársaimnak, hogy 11-be szeretnék jó jegyeket félévkor és év végén? Miért kell rögtön lestréberezni azért mert a négyes dogámat ki akarom javítani?
Figyelt kérdés
(Tök könnyű anyag volt, csak 1-2 dolgot kihagytam. ) Miért hiszik azt, hogy én egész nap csak tanulok? Azért mert nem járok bulizni meg nem iszom le magam? Komolyan miért fáj ez nekik? Irigyek?2010. dec. 6. 19:34
1/6 anonim válasza:
Egyszerűen hülyék,és gyerekesek! Még nem fogták fel,hogy nem lesz mindig anyuci meg apuci aki eltartsa őket és,hogy ha nem tanulnak semmit bizony nehéz lesz megkeresni a betevőre való pénzt! Amúgy ismerős a szituáció.
L/14
2/6 anonim válasza:
Magasról le kell tojni a többi kölköt. Belőlük úgysem lesz lófütyi sem. Inkább igyekezz a legjobb lenni, hogy olyan életed legyen, amilyenre vágysz és elérhess mindent.
3/6 anonim válasza:
Figyelj, vannak normális osztályok, ahol az emberek többsége belátja, hogy azért hasznos dolog az a továbbtanulás, meg vannak, ahol a többség még azon a szinten van, hogy hogyha elé raknak egy cukorkát, hogy bírd ki öt percig és kapsz még egyet, akkor nem bírja ki, és megeszi, és utána meg ha te kivárod az öt percet, akkor a tiédet akarja elvenni. Csakhogy az élet nagyban pont úgy működik, ahogy ezek a cukorkák, úgyhogy a végén te jársz jobban...
4/6 A kérdező kommentje:
Néha tényleg úgy látom, hogy soha nem fognak felnőni. Egész nap azt hallgatom, hogy miért nincs már pasim, miért tanulok annyit, miért akarok mindent maximálisan? Egyik lánynak az osztályból folyton azon a bizonyos dolgon jár az esze és már nagyon idegesítő, hogy ezt kell hallgatnom állandóan. Komolyan, lehet, hogy én vagyok túl érett, de esküszöm, ezekkel még egy szép, kosztümös történelmi drámáról nem lehet elbeszélgetni, mert ha megkérdezem tőlük, hogy mi a Palota Ékköve, akkor néznek egy nagyot, na de ha a Valóvilágot kérdezem, akkor persze rögtön tudják rá a választ és erről csámcsognak egész nap. Én meg elnézegetem az ilyen szép sorozatokat, a régi meséket, zenéket. Ma is egy lány ott sutyorgott rólam az egyik barátnőmnek, hogy milyen hülye vagyok én, ki akarom javítani a négyest. Uh, legszívesebben bevertem volna a képét... Fiúk közül is van egy olyan dedós srác, aki inkább az ezsét - mert az van neki - másra használná, nem a hülyeségre. Ja, és egy szintén lány o-m ma azzal büszkélkedett, h. puskázással ötöst írt - baz, én puskázás nélkül írok ötöst, tanulok - nem állandóan - és olyan rossz érzés mikor becsúszik egy rossz jegy. Bocs, ha kicsit hosszú lett, ki kellett adnom magamból. =)
2010. dec. 6. 20:20
5/6 anonim válasza:
Teljesen megértelek! Régen én is olyan voltam, mint te! Nagyon maximalista voltam és igenis élveztem, hogy művelt vagyok és jól tanulok. Viszont az, hogy nem jársz bulizni és nem volt még pasid, az nem dícséretes dolog! (Maximum semleges.) Próbáld ki a bulizást (nem kell inni!) és ismerkedj is (nem azt mondom, hogy kelletsd magad minden fiúnak), de egy aranyos, jófej sráccal miért ne ismerkednél? Ne hagyd, hogy a pihenés, lazulás és főképp a szerelem kimaradjon az életedből, mert azzal nagyon sokat veszítesz! Tanulj továbbra is jól, legyen tiszta a lelkiismereted, de néha engedd el magad! Ha kipróbálod és mégse a te világod, nyugodtan lemondhatsz róla. De ne ítélj meg valamit, mielőtt nem ismered. (Gondolj bele, osztálytásaid is ezt csinálják..)
6/6 A kérdező kommentje:
Én szívesen ismerkednék, csak nem nagyon jönnek oda hozzám a fiúk, s nem tudom, hogy kezdeményezzek-e. Persze, szeretném ha lenne barátom, mikor pedig diszkót rendeztünk, minden lány azt mondta, hogy jól táncolok. Az az igazság, hogy mindig 3-ra érek haza, temérdek lecke van + egyéb foglalkozások, és nagyon fáradt szoktam lenni ennek ellenére örülnék, ha lenne kihez bújni. Ötös, vagy éppen jó tanulók, hogyan oldjátok meg a szerelmet és a sulit? Tippeket kérlek.
2010. dec. 7. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!