Egyetemen elkésni óráról nagyon ciki?
levelező képzés, sajnos vidékről járok majd fel de a busz is vonat is úgy érne be hogy vagy 1 órával hamarabb vagyok ott vagy elkések kb 15-20 percet.. Nagyon ciki ha késve érek oda, érdemes előre egyeztetnem ezt a tanárral??
FOSZK képzés amúgy, nem diplomás, nem tudom ez számít-e talán annyiban hogy levelezős FOSZK-on kicsit rugalmasabbak lehetnek a tanárok..
Ha lehet, inkább menj hamarabb. Főleg ha másvalaki is megy onnan, ahonnan te, és ő beér. Az lenne ciki, ha megkérdezné, hogy te honnan jössz és feltenné a kérdést az osztálynak is és vagy 10-en jelentkeznének. Ha ők veszik a fáradságot, hogy beérjenek időben, akkor neked is illene.
Ha viszont mindig késel, akkor mondd el az oktatónak az egyik óra után, hogy sajnos ez van, mindig késni fogsz, mert a közlekedés blablabla. Ha esetleg azt mondja, hogy akkor inkább be se menjél, akkor viszont fogadd el, de levelezőn szerintem nem lehet gond, 10-20 másodpercre megakad a tanítás, elviselhető.
Inkább mnej hamarabb, már csak a többiekre tekintettel is. Oké néha-néha késni, de mindig 20 prc nagyon zavaró.
Nálunk amúgy nem tolerálják a professzorok a késést.
érdeklődtem amúgy h jár-e más is innen a csoport többsége budapesti.
Pestre még felérnék a tömegközlekedéssel de a pesti közlekedést belevéve tuti lenne a minimum 15 perc késés..
Én is utálok késni mindenhol fél órával előbb ott vagyok... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!